19 / 04 / 2024

Sahabe Safvan Bin Muattal Camisi Külliyesi

Sahabe Safvan Bin Muattal Camisi Külliyesi

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Samsat ilçesindeki temasları kapsamında, Sahabe Safvan Bin Muattal Camisi Külliyesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Adıyaman'da Safvan Bin Muattal Külliyesi inşa ediliyor!

Adıyaman'da inşa edilen Safvan Bin Muattal Külliyesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Adıyaman Valisi  Mahmut Çuhadar, külliyenin çalışmalarını inceledi.

Adıyaman Sahabe Safvan Bin Muattal Camii ne zaman açılacak?

Adıyaman Sahabe Safvan Bin Muattal Hazretleri'nin kabrinin bulunduğu alanda 5 bin kişinin ibadet edebileceği cami ve külliye inşaatı devam ediyor.

Sahabe İnşaat Turizm Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Sahabe İnşaat Turizm Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi, Selami Güleç Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de açıldı.

Adıyaman Sahabe Safvan Bin Muattal Camisi'nde son durum!

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Samsat ilçesindeki temasları kapsamında, Sahabe Safvan Bin Muattal Camisi Külliyesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Sahabe Yapı İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahabe Yapı İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Göker Çelebi ve Kadir Baş ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Ziver Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Adıyaman'daki Hz. Safvan Bin Muattal Külliye Projesi sürüyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın göreve başlamasının ardından projelendirilen ve sahabe Safvan Bin Muattal (ra) Külliye projesinde belirli bir aşamaya gelindi.

Al Sahabe Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sahabe Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Bılal Khulukı, Abdullah Haj Akoub, Mhd Rafaat Al Hallalı, Abdullah Baerakdar, Mohammad Almasalkhı ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Fatih'de kuruldu.

Adıyaman'da baraj manzaralı cami yapılıyor!

Adıyaman'da baraj manzaralı cami yapılıyor. Adıyaman'da Türkiye'de yeri kesin olarak bilinen iki sahabeden birisi olan Sahabe Saffan Bin Muttul'ın kabrinin bulunduğu alana baraj manzaralı cami yapılıyor.

Sahabe İnşaat Turizm Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Sahabe İnşaat Turizm Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi, Selami Güleç Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Sahabe Safvan Bin Muattal Hazretleri'nin türbesi restore edilecek!

Türkiye Diyanet Vakfı'nın organize ettiği Sahabe Safvan Bin Muattal için Adıyaman'da inşa edilecek olan Kuran kursu, hafızlık kursu, camii, otopark gibi tesis projesi için yardım gecesi düzenlendi

KİPTAŞ, ikinci sahabe kabrini yapacak!

Adıyaman'daki Safvan Bin Muattal'ın kabri çevresinde yapılacak külliye için KİPTAŞ tarafından 30 milyon liralık bir proje hazırlandı

Adıyaman, sahabe kardeşliği ile yeni bir hamle başlatıyor!

Kabri sabit olan iki sahabaden birine, Safvan Bin Muattal hazretlerinin kabrine ev sahipliği yapan Adıyaman'a, dev bir külliye kuruluyor. Böylece, Eyüp Sultan'da başlayıp Adıyaman'da sonlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, projeyle birlikte yeni bir sü

177 bin YTL‘ye Japon esintisi

Japon mimarisinden esinlenerek inşa edilen İkebana Evleri'nde konutların yüzde 70'i satıldı. Haziran ayında teslim edilecek projede fiyatlar 177 bin YTL ile 603 bin YTL arasında.

Sahabe Safvan Bin Muattal Camisi Külliyesi Haberi

Sahabe Safvan Bin Muattal Camisi Külliyesi


TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın Samsat ilçesindeki temasları kapsamında, Sahabe Safvan Bin Muattal Camisi Külliyesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.


Hizmet ve yatırımların hızla süreceğini anlatan Aydın, şunları söyledi:


"Birileri mescit yıkar, biz cami yaparız, birileri Kur'an Kursu yıkar, biz külliye yaparız. Yine birileri hizmet gelmesin diye iş makinelerini yakar biz iş makinelerini hizmet için çalıştırırız. Birileri hizmetleri engellemek için çukur kazar, biz yatırımlar için temeller kazıyoruz, o temellerin üzerine devasa yatırımlar yapıyoruz. İşte aramızda ki fark...