19 / 04 / 2024

Şahan Gökbakar fransadan ev mi aldı

Şahan Gökbakar fransadan ev mi aldı

Yatırımını eve yapan Şahan Gökbakar şimdi de Fransa'dan ev aldı. Gökbakar, Nice ve Cannes arasında bulunan Juan-les-Pins’ten yazlık sahibi oldu.

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Şahan Gökbakar'ın Muğla'daki villası inceleniyor!

Muğla Marmaris'te komedyen Şahan Gökbakar'a ait olduğu düşünülen villa ve iskele için inceleme başlatıldı.

Şahan Gökbakar Selimiye'de 3 milyon TL'ye ev yaptırdı!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Selimiye'den satın aldığı arsasına 3 milyon TL'ye ev yaptırdı.

Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda villa yaptırıyor!

Şahan Gökbakar, gayrimenkul yatırımlarında atağa geçti. Gökbakar, yeni bir yatırıma imza attı. Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda ailesi için lüks bir villa inşa ettiriyor. 

Amine Gülşe'den abisine 1 milyonluk ev!

Oyuncu Amine Gülşe'nin ağabeyi Şahan Gülşe, nişanlısı Stefanie Duarte ile evlendi.. Mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan Amine Gülşe'nin, düğün hediye olarak ağabeyine 150 bin dolarlık (1 milyon TL'lik) ev aldığı belirtildi.

Mevlüt Tezel'den Şahan Gökbakar'a ev eleştirisi!

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel bugünkü yazısında evinin bahçesinde otururken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya takipçilerinin beğenisine sunan ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ı eleştirdi. İşte Tezel'in o yazısı... 

Şahan Gökbakar Urla'da taş ev aldı!

Pek çok ünlü isim gibi Şahan Gökbakar da İzmir'den ev aldı. Ancak yatırım uzmanları, içinde taş ev olan bir arsayı 2 milyon 500 bin liradan satın alan ünlü komedyenin zarara uğradığını açıkladı.

Şahan Gökbakar Çubuklu'daki evinin bahçesine villa kurdu!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, önceki gün Çubuklu'daki evinin bahçesine oyuncak villa kurdu. Gökbakar, Instagram'da paylaştığı esprili kareye, "Yeni bir villa aldım" notunu yazdı.

Şahan Gökbakar'ın Bursa'daki bungalov evleri yıkıldı!

Şahan Gökbakar'ın fenomen karakteri Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için Bursa'da inşa ettiği bungalov evler yıkıldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran çocukları için doğum günü partisi düzenledi!

Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran ve eşi Evrim Kırmızıtaş Başaran, oğulları Ağahan ile kızları Begümhan'ın yeni yaşını düzenledikleri özel doğum günü partisiyle kutladılar.

Şahan Gökbakar Bursa'ya bungalov evler yaptırdı!

Şahan Gökbakar, fenomen karakteri  Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için 100 bin TL harcayarak, Bursa’ya bungalov evler inşa ettirdi. 

Şahan Gökbakar Göcek'ten 1 milyon Euro'ya ev alıyor!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar ile eşi Selin Gökbakar Göcek'ten villa almak için kolları sıvadı. Çift geçtiğimiz gün 1 milyon Euro'luk 6 oda 1 salon villayı gezdi...

Şahan Gökbakar Fransa'dan villa aldı!

Yatırımını eve yapan Şahan Gökbakar şimdi de Fransa'dan ev aldı. Gökbakar, Nice ve Cannes arasında bulunan Juan-les-Pins’ten yazlık sahibi oldu.

Şahan Gökbakar fransadan ev mi aldı Haberi

Şahan Gökbakar fransadan ev mi aldı

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Şahan Gökbahar  ‘Recep İvedik’ serisi ‘Türk Sinema Tarihi’nin en çok izlenen filmleri olmuştu. Yatırımlarını gayrimenkule yapan Şahan Gökbakar en son Güney Fransa’dan ev aldı.
 
Şahan Gökbakar, Nice ve Cannes arasında bulunan Juan-les-Pins’ten yazlık sahibi oldu. Burası, 1900’lü yılların başlarından beri Picasso, Jules Verne, Coco Chanel, Charlie Chaplin, Kennedy Ailesi gibi efsane isimlerin, şimdi de dünya sosyetesinin popüler tatil beldesi. 

Şehirde mütevazı evlerin fiyatları 500 bin Euro’dan (2 milyon 350 bin TL)...