26 / 04 / 2024

Şahbazlarım İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Şahbazlarım İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Şahbazlarım İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sami Bulut ve Yüksel Şahbaz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neşe Rengin Aloğlu ve Yelda Tepeli ortaklığında kuruldu.

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halük Kayım tarafından kuruldu.

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

Bismark Mühendislik İnşaat Tekstil Oto Alım Satım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bismark Mühendislik İnşaat Tekstil Oto Alım Satım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Ahatlar İnşaat Tekstil Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahatlar İnşaat Tekstil Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Ziya Ahat tarafından kuruldu.

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Aslayanmaz Tasarım İnşaat Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslayanmaz Tasarım İnşaat Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de İsmail Tarhan tarafından kuruldu.

Miranım İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miranım İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ameer Ahmed Panhver ve Nurettin Kızıl ortaklığında kuruldu.

Öfy Mimarlık Mühendislik Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öfy Mimarlık Mühendislik Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Ömer Faruk Yıldiz tarafından kuruldu.

Sever Dış Ticaret İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sever Dış Ticaret İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Habip Sever ve Hayım Kuryel ortaklığında kuruldu.

Hn Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hn Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Han tarafından kuruldu.

Real Life Otomotiv İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Life Otomotiv İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Mılad Sadeghzadeh tarafından kuruldu.

Şahbazlarım İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Şahbazlarım İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Şahbazlarım İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sami Bulut ve Yüksel Şahbaz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


Şahbazlarım İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Şahbazlarım İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Cumhuriyet Mahallesi,  Kıbrıs Caddesi, No:...