18 / 04 / 2024

sahil kesimindeki emlaklar

sahil kesimindeki emlaklar

Küresel Emlak Araştırması'na göre, Türkiye'deki hızlı nüfus artışı, yoğun kentleşme, düşen enflasyon ve faiz oranları, başta İstanbul olmak üzere, büyük şehirlerdeki ticari emlak piyasası için cazip bir gelecek vaat ediyor.

İzmir’de ev kiraları yükseldi!

Ege ve Akdeniz sahil kesimindeki kiralık fiyatlarında önemli hareketlilik yaşanıyor. Hürriyet Emlak Mayıs 2018 Emlak Endeksi verilerine göre  5 büyük il içerisinde son 6 ayda kiralık konutların metrekare fiyatlarında İzmir’in Çeşme ve Seferihisar ilçelerindeki artış dikkat çekti. 

Karaköy'de sahil kesimindeki kaçak iş yerleri yıkıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, Karaköy Perşembe Pazarı sahil kesimindeki kaçak iş yerlerini yıktı. Çevik kuvvet ekiplerinin de destek verdiği yıkım çalışmasında, güvenlik önlemleri alındı.

1957 yılında Sarayburnu-Florya sahil yolu çalışmalarına başlanmış!

1957 yılında Sarayburnu - Florya sahil yolunun toprak tesviye işine başlanmış. Sahil yolunun ilk 14 kilometresini Karayolları, Baruthane Sitesi'nin içinden geçen bölümü Emlak Kredi Bankası, Ayamama-Florya arasını da Belediye yapacakmış.

1956 yılında Emirgan ile Sarıyer sahil yolu genişletilecekmiş!

1956 yılında Emirgan ile Sarıyer arasındaki sahil yolunun açılması ve genişletilmesi kararlaştırılmış. Yeniköy'e de asfalt bir yol yapılacakmış. Yol inşaatı tamamlandıktan sonra Emirgan ile Sarıyer arasında birkaç otopark tesis edilecekmiş.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 iskele için ihale 13 Kasım'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 ahşap iskele için 13 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkacak. Proje 6 ayda tamamlanarak, İzmirliler'in kullanımına açılacak...

Mudanya Güzelyalı arasında sahil düzenleme işine başlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 8.5 kilometrelik düzenlemeyi içeren Mudanya - Güzelyalı arasındaki sahil düzenleme ve rekreasyon projesinin birkaç gün içerisinde başlayacağını açıkladı.

Süleymanpaşa sahil ve kentsel dönüşüm projelerini basın mensupları inceledi!

Süleymanpaşa Belediyesi ’ nde sergilenen Süleymanpaşa sahil ve kentsel dönüşüm projelerini inceleyen basın mensupları yapılacak çalışmalarda kamuoyunun da fikrinin alınması ve paylaşılması gerektiğini dile getirdiler...

Kerpe, Kefken, Kovanağzı ve Cebeci’de sahil şeridi genişletilecek!

Gerçekleştirdiği sahil düzenleme çalışmalarıyla Kocaeli ’nde Karadeniz kıyılarının cazibesini arttıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkın faydalanabileceği Kerpe, Kefken, Kovanağzı ve de Cebeci sahil şeridini de genişletiyor.

İrfan Aydoğan: Sahil bandında emsal sorunları yaşanıyor!

Bağdat Caddesi'nde yaptığı dönüşümlerle tanınan Aydoğan İnşaat'ın yönetim kurulu başkanı İrfan Aydoğan, "Kentsel dönüşüm sürecinde özellikle sahil bandında emsal alınamaması nedeniyle büyük sıkıntılar yaşanıyor" dedi...

İzmir Sahil Güvenlik Hava Komutanlığı Birlik bina onarımı ihalesi 10 Ekim'de!

İzmir Sahil Güvenlik Hava Komutanlığı Birlik bina onarımı ihalesi 10 Ekim 2014 tarihinde saat 11:00'de Anadolu Cad.41 / 5 Bayraklı / İZMİR adresinde yapılıyor...

Giresun'da 6 metrelik dalgalar sahil yolunu kapattı!

Şiddetli fırtına Karadeniz' i esir aldı. Giresun'da 6 metrelik dalgalar sahil yolunu kapattı, mahsur kalan 30 araç zarar gördü. Çamlıhemşin- Ardeşen yolu heyelan nedeniyle kapandı...

Giresun'da dalgalar Karadeniz Sahil Yolu'nu trafiğe kapattı!

Giresun'da şiddetli fırtınayla yükselen dalgaların Karadeniz Sahil Yolu'nda su birikintileri oluşturmasıyla yol çift yönlü trafiğe kapatıldı. Öte yandan sahil kenarında bulunan Cumhuriyet Parkı'nda ise dalga nedeniyle hasar oluştu.

Dumankaya Horizon'da sahil hayatının tüm güzellikleri birleşiyor!

Dumankaya Horizon ile son yıllarda görülen fazlasıyla dik, dar ve iç içe geçmiş binaların aksine, sahil hayatının tüm güzelliklerini yatay, geniş, panoramik ve butik bir yaşam alanı ile müşterilerin beğenisine sunuyor.

sahil kesimindeki emlaklar Haberi

sahil kesimindeki emlaklar

TÜRKİYE'deki ticari emlak piyasasının gelecek vaat ettiği bildirildi.

Küresel Emlak Araştırması'na göre, Türkiye'deki hızlı nüfus artışı, yoğun kentleşme, düşen enflasyon ve faiz oranları, başta İstanbul olmak üzere, büyük şehirlerdeki ticari emlak piyasası için cazip bir gelecek vaat ediyor. Büyük şehirlerdeki ticari emlağa olan talebin giderek artış göstermesi nedeniyle, yeterli arzın olmaması halinde, kiraların da yükseleceği belirtiliyor. Türkiye'nin Avrupa Birliği sürecinde, katılımcı ülke statüsünde olmasının da Türkiye'deki emlak piyasasını desteklediği vurgulandı. Öte yandan, Türkiye'deki sahil kesimindeki emlakların da, başta İngilizler olmak üzere, birçok yabancı yatırımcı tarafından yoğun ilgi altında olduğu da kaydedildi.