28 / 03 / 2024

Kadıköy'de sahil temizliği gelenekselleştirildi!

Kadıköy'de sahil temizliği gelenekselleştirildi!

Yeşil Yıldız Sertifikası ile belgeleyen DoubleTree by Hilton İstanbul Moda çalışanları, çevrenin korunması ve sürdürülebilirliğin sağlanması doğrultusunda bu yıl üçüncü kez Kadıköy sahil şeridinde pet şişe ve çöp topladı.



Çevre bilinci konusundaki olumlu katkıların teşvik edilmesi yönündeki çalışmalarını Yeşil Yıldız Sertifikası ile belgeleyen DoubleTree by Hilton İstanbul Moda çalışanları, çevrenin korunması ve sürdürülebilirliğin sağlanması doğrultusunda bu yıl üçüncü kez Kadıköy sahil şeridinde pet şişe ve çöp topladı. Çevre duyarlılığı yönündeki uygulamaları benimseyen DoubleTree by Hilton İstanbul Moda, her yıl Ekim ayında Kadıköy sahil şeridinde gerçekleştirdiği çevre temizliği aktivitesi ile sosyal sorumluluklarını yerine getirme bilinci taşıyan bir tesis olarak Anadolu Yakasında konumlanan diğer işletmelere de örnek oluyor. 

DoubleTree by Hilton-Moda, taşıdığı uluslararası markanın ruhunu yansıtan, bulunduğu toplumu ve misafirlerini ödüllendiren değerleri yaşatmayı amaçlayan 'CAREÖZEN ' kültürü çerçevesinde çalışmalarına devam edecek. 


Tünaydın Gazetesi


Geri Dön