28 / 03 / 2024

Yeşil Yıldız Sertifikası

Yeşil Yıldız Sertifikası

Yeşil Yıldız Sertifikası ile belgeleyen DoubleTree by Hilton İstanbul Moda çalışanları, çevrenin korunması ve sürdürülebilirliğin sağlanması doğrultusunda bu yıl üçüncü kez Kadıköy sahil şeridinde pet şişe ve çöp topladı.

DoubleTree by Hilton İstanbul çalışanları Kadıköy'de sahil temizliği yaptı!

Çevre bilincini Yeşil Yıldız Sertifikası ile belgeleyen DoubleTree by Hilton İstanbul Moda çalışanları, çevrenin korunması ve sürdürülebilirliğin sağlanması doğrultusunda bu yıl üçüncü kez Kadıköy sahil şeridinde pet şişe ve çöp topladı.

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Esenler ilçesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ( Teknopark ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kastamonu'daki hasarlı Yıldız Apartmanı yıkılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle büyük hasar gören Yıldız Apartmanı için yıkım kararı alındı. Yapı belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

İBB, Yıldız Kenter Tiyatrosu'nu alıyor!

İBB’ye bağlı Şehir Tiyatroları Müdürlüğü, Yıldız Kenter tarafından kurulan Yıldız Kenter Tiyatrosu’nu İBB bünyesine katıyor.

Ankara Next Level Yıldız projesi!

Ankara Next Level Yıldız projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 1+0'dan 7,5+2'ye kadar daire tipleri bulunuyor.

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Ankara Yıldız Park görücüye çıktı!

Yıldız Park İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ankara Yıldız Park projesi 181 daireden meydana geliyor. 3 blok şeklinde yükselen Yıldız Park Evleri 9 bin 86 metrekare arsa alanına sahip.

Menderes'teki Ay Yıldız Park'ta sona gelindi!

Menderes Belediyesi tarafından yapılan Ay Yıldız Park'ta sona gelindi. Yeşillendirme çalışmalarının yapıldığı park kısa süre sonra hizmete açılacak.

Yıldız Holding 2017'de 800 milyon liralık yatırım yapacak!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker yaptığı açıklamada “Bu yıl holding olarak Türkiye’ye 800 milyon liralık yatırım yapıp 5.000 kişiye daha iş imkanı sağlayacağız' dedi.

Yıldız Biçer'den Mehmet Çerçi'ye TOKİ göndermesi!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, düzenlediği basın toplantısında Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin TOKİ'nin sahibi gibi davrandığını söyledi.

İnegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'nün açılışına katıldı.

Otellerdeki Yeşil Yıldız uygulamasına çevre ödülü!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen ‘Yeşil Yıldız’ uygulaması ‘en iyiler’ arasında gösterildi ve ‘Uluslararası Yeşil Elma Çevre Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Yeşil Yıldız Sertifikası Haberi

Yeşil Yıldız Sertifikası

Çevre bilinci konusundaki olumlu katkıların teşvik edilmesi yönündeki çalışmalarını Yeşil Yıldız Sertifikası ile belgeleyen DoubleTree by Hilton İstanbul Moda çalışanları, çevrenin korunması ve sürdürülebilirliğin sağlanması doğrultusunda bu yıl üçüncü kez Kadıköy sahil şeridinde pet şişe ve çöp topladı. Çevre duyarlılığı yönündeki uygulamaları benimseyen DoubleTree by Hilton İstanbul Moda, her yıl Ekim ayında Kadıköy sahil şeridinde gerçekleştirdiği çevre temizliği aktivitesi ile sosyal sorumluluklarını yerine getirme bilinci taşıyan bir tesis olarak Anadolu Yakasında konumlanan diğer işletmelere de örnek oluyor. 

DoubleTree by Hilton-Moda, taşıdığı uluslararası markanın ruhunu yansıtan, bulunduğu toplumu ve misafirlerini ödüllendiren değerleri yaşatmayı amaçlayan 'CAREÖZEN ' kültürü çerçevesinde çalışmalarına devam edecek. 


Tünaydın...