26 / 04 / 2024

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.



Çalışmaların hız kesmeden devam ettiği Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki 37 adet konutun anahtar teslimleri gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, gerçekleştirilen anahtar teslim törenine katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, tören de önemli açıklamalar yaptı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız dan CHP ye kentsel dönüşüm eleştirisi!


CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi

Anahtar teslim töreninde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm sürecinde siyasi partilerle sivil toplum kuruluşlarına belediye meclislerinde seslendiğini kaydetti.

CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi de yapan Haydar Ali Yıldız, "Yapmak için uğraşıyorum, engel olan yarın bir gün deprem olduğunda, vebal altında kalacak. O vebalden kurtulmak için 3 yıldır mücadele veriyorum. Şimdi CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" diye konuştu.

Yaptığı açıklamada CHP'lilerin toplamda 15 dava açtığını kaydeden Haydar Ali Yıldız, "Dava açmak haktır ama bunun bir zaman kaybı, engellenme süreci oluyor. 'Yaptırmayın' diyenlere inat, 1,5 milyondan fazla konut Cumhurbaşkanı'mız döneminde hak sahiplerine teslim edilmiş durumda" dedi.
 

Kentsel dönüşüm sorgulama nasıl yapılır? Evim kentsel dönüşüme giriyor mu?

Kentsel dönüşümde deprem riskine dikkat!

Murat Kurum: 20 yılda 3 milyon konut dönüştürdük!


Geri Dön