29 / 03 / 2024

sahil

sahil

Türkiye’nin turizm başkentlerinden Bodrum’da sezonun açılmasıyla birlikte fiyatlar da tavan yaptı. Plaj girişleri 150 liradan başlarken bir lahmacunun fiyatı 200 liraları gördü. Öte yandan özel locaların fiyatları ise 10 bin Eurolara kadar çıkabiliyor.

Bodrum Sahil Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Sahil Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi, Kadir Çıtmacı Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Kasım'da Beyoğlu, Galata, Müeyyetzade Mahallesi'nde kuruldu.

İzmir Pasaport-Göztepe İskele arasındaki sahil şeridi düzenlendi!

40 kilometrelik kıyı şeridinin yeniden tasarlanmasını hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, “İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi” çerçevesinde Pasaport, Konak Pier-Karataş ve Üçkuyular-Göztepe İskele arasındaki sahil şeridini düzenledi

Kadıköy'de sahil temizliği gelenekselleştirildi!

Yeşil Yıldız Sertifikası ile belgeleyen DoubleTree by Hilton İstanbul Moda çalışanları, çevrenin korunması ve sürdürülebilirliğin sağlanması doğrultusunda bu yıl üçüncü kez Kadıköy sahil şeridinde pet şişe ve çöp topladı.

DoubleTree by Hilton İstanbul çalışanları Kadıköy'de sahil temizliği yaptı!

Çevre bilincini Yeşil Yıldız Sertifikası ile belgeleyen DoubleTree by Hilton İstanbul Moda çalışanları, çevrenin korunması ve sürdürülebilirliğin sağlanması doğrultusunda bu yıl üçüncü kez Kadıköy sahil şeridinde pet şişe ve çöp topladı.

Menderes Türel: Boğaçayı projesi kente sahil alanı kazandıracak!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Boğaçayı projesinin kente 100 kilometre daha sahil alanı kazandıracağını belirti.Türel 'Bana soruyorlar 'çılgın projeniz nedir' diye. İşte Boğaçayı projesi' dedi.

1957 yılında Arnavutköy - Bebek sahil yolu genişletiliyormuş!

1957 yılında Boğaziçi Lisesi'nden Sadıkzade villasının önüne kadar uzanan kısım da sahil 3 metre beton olarak doldurulacakmış, sahil boyundaki binalar da yıkılacakmış. Bu suretle yol 30 metre olacakmış.

1957 yılında Sarayburnu-Florya sahil yolu çalışmalarına başlanmış!

1957 yılında Sarayburnu - Florya sahil yolunun toprak tesviye işine başlanmış. Sahil yolunun ilk 14 kilometresini Karayolları, Baruthane Sitesi'nin içinden geçen bölümü Emlak Kredi Bankası, Ayamama-Florya arasını da Belediye yapacakmış.

1956 yılında Emirgan ile Sarıyer sahil yolu genişletilecekmiş!

1956 yılında Emirgan ile Sarıyer arasındaki sahil yolunun açılması ve genişletilmesi kararlaştırılmış. Yeniköy'e de asfalt bir yol yapılacakmış. Yol inşaatı tamamlandıktan sonra Emirgan ile Sarıyer arasında birkaç otopark tesis edilecekmiş.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 iskele için ihale 13 Kasım'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 ahşap iskele için 13 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkacak. Proje 6 ayda tamamlanarak, İzmirliler'in kullanımına açılacak...

Mudanya Güzelyalı arasında sahil düzenleme işine başlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 8.5 kilometrelik düzenlemeyi içeren Mudanya - Güzelyalı arasındaki sahil düzenleme ve rekreasyon projesinin birkaç gün içerisinde başlayacağını açıkladı.

Süleymanpaşa sahil ve kentsel dönüşüm projelerini basın mensupları inceledi!

Süleymanpaşa Belediyesi ’ nde sergilenen Süleymanpaşa sahil ve kentsel dönüşüm projelerini inceleyen basın mensupları yapılacak çalışmalarda kamuoyunun da fikrinin alınması ve paylaşılması gerektiğini dile getirdiler...

Kerpe, Kefken, Kovanağzı ve Cebeci’de sahil şeridi genişletilecek!

Gerçekleştirdiği sahil düzenleme çalışmalarıyla Kocaeli ’nde Karadeniz kıyılarının cazibesini arttıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkın faydalanabileceği Kerpe, Kefken, Kovanağzı ve de Cebeci sahil şeridini de genişletiyor.

İrfan Aydoğan: Sahil bandında emsal sorunları yaşanıyor!

Bağdat Caddesi'nde yaptığı dönüşümlerle tanınan Aydoğan İnşaat'ın yönetim kurulu başkanı İrfan Aydoğan, "Kentsel dönüşüm sürecinde özellikle sahil bandında emsal alınamaması nedeniyle büyük sıkıntılar yaşanıyor" dedi...

sahil Haberi

sahil

Bodrum’da özel bir plajda, 1 lahmacun 200 TL, hamburger ise 35 liradan 200 liraya kadar çıkıyor.

Bodrum’da özel plajlara girişler 150 liradan başlıyor bazı yerlerde bu fiyat da artıyor.

Özel plajlardaki locaların fiyatları ise 10 euroları görüyor.

Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, “Daha salaş yerlerde lahmacuna daha fazla fiyat ödeniyorsa orada duracaksınız. Hizmet kötüyse mutlaka hak aranmalıdır. Ben bu duruma karşıyım. Doğru hizmet vermeyen işletmenin yüksek fiyatlar belirlemesini kabul etmiyorum” dedi.