25 / 04 / 2024

Şahinbey Kıbrıs mahallesi sosyal tesis

Şahinbey Kıbrıs mahallesi sosyal tesis

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Kıbrıs mahallesine sosyal tesis inşa ediyor.

Şahinbey Kıbrıs Sosyal Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Kıbrıs Mahallesi’ne inşa ettirilen sosyal tesis ve taziye evi inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

Şahinbey Kıbrıs mahallesine yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Kıbrıs mahallesine sosyal tesis inşa ediyor.

Gaziantep Kıbrıs Mahallesi'ndeki dönüşümde son durum ne?

Gaziantep Kıbrıs Mahallesi'nde semt sakinleri kentsel dönüşümden şikayetçi. Mahalleli artık yıkım çalışmalarının tamamlanmasını istiyor.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ndeki üçlü tesisin yüzde 75'i tamam!

Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi'nde yapımına devam ettiği üçlü tesisi yüzde 75 oranında tamamladı.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ne park ve spor alanı!

İlçedeki yeşil alan ve park sayısını sürekli olarak artıran Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde park ve sporu bir arada buluşturacak.

Şahinbey Kıbrıs Mahallesi'nde yıkım çalışmaları başladı!

Şahinbey Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, Kıbrıs Mahallesi'nde yapılan kamulaştırmaların ardından yıkım çalışmaları devam ediyor.

Mamak Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kentsel dönüşüm başta olmak üzere Mamak’ta dev projelere imza atan Mamak Belediyesi yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına başladığı Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri, Aile ve Gençlik Merkezi projesini yüzde 70 oranında tamamladı.

Milos Park Homes, Kuzey Kıbrıs'a örnek oldu!

Kıbrıs Developments'ın 30'uncu yıl özel projesi Milos Park Homes, Kuzey Kıbrıs'a örnek oldu. Milos Park Homes'un iş sağlığı ve güvenliği süreci, örnek olarak gösterildi. İşte detaylar..

Kıbrıs Girne Üniversitesi'ne yurt inşa edilecek!

Yapılacak yurt inşaatı Kuzey Kıbrıs’ın en güzel köylerinden Zeytinlik’i yutacak. İnşaat 1500 nüfuslu köyün yüzde 30’una denk geliyor. Zeytinlik sakinleri betona direniyor

Antalya Kıbrıs Barajı'nın temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kıbrıs Barajı'nın da bulunduğu Devlet Su İşleri Tesisleri Toplu Temel Atma, bazı tesislerin açılışı ve Orman Genel Müdürlüğü sertifika dağıtım törenine katıldı.

Kıbrıs 16dört16 yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor!

Kıbrıs emlak sektörü yeni bir konseptle tanışacak. Girne'de yükselen Milos Park Homes projesi, bu kez yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor. İşte 16dört16 kod adlı projenin detayları..

Salamis Park, Kuzey Kıbrıs'ın yeni yaşam alanı!

Akol Group’un inşa ettiği Salamis Park, Kuzey Kıbrıs’ın yükselen değerlerinden olan Gazimağusa’nın Yeniboğaziçi bölgesine artı bir değer ve yeni bir yaşam tarzı getiriyor. Akol Group, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor.

Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinin Nisan sayısı yayında!

Kıbrıs’ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige, Nisan ayını yatırım başlıklarıyla karşılıyor. Cityscape Turkey’de yoğun ilgi gören KKTC emlaklarıyla ilgili görüşler, yorumlar ve eleştiriler Ekonomi Kıbrıs Prestige’de...

Şahinbey Kıbrıs mahallesi sosyal tesis Haberi

Şahinbey Kıbrıs mahallesi sosyal tesis

Her Mahalleye bir sosyal tesis yaptırmayı hedefleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kıbrıs Mahallesine inşa edilen sosyal tesis çalışmalarını ekibiyle birlikte inceleyerek, bilgi aldı.

Tesisler İçin Alan Sıkıntısı Çektiğimiz Mahalleler Var

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal tesis ağını hızla arttırdıklarını dile getirerek, “Her mahalleye bir sosyal tesis projesi kapsamında Kıbrıs Mahallemize yeni bir sosyal tesis ve taziye evi inşattı çalışmalarımız hızla devam ediyor. Buradaki en büyük sıkıntımız sosyal tesis alanının bırakılmamasıydı. Bu tür mahallelerimizde evleri kamulaştırarak alanlar açmaya çalışıyoruz. Bu mahallemizde de kamulaştırdığımız evleri yıkarak sosyal tesis alanı açtık ve tesissimizin inşaatı hızla devam ediyor. İnşallah birkaç ay içerisinde inşaatımızı tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Kıbrıs Mahallesi Muhtarı Metin Ağıç, mahallede sosyal tesisi alanı bulunmadığı tesis yapımının ancak bugünlere kaldığını söyleyerekk, “Şahinbey...