19 / 04 / 2024

Şahinbey Kıbrıs mahallesine yeni sosyal tesis!

Şahinbey Kıbrıs mahallesine yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Kıbrıs mahallesine sosyal tesis inşa ediyor.



 

Her Mahalleye bir sosyal tesis yaptırmayı hedefleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kıbrıs Mahallesine inşa edilen sosyal tesis çalışmalarını ekibiyle birlikte inceleyerek, bilgi aldı.

Tesisler İçin Alan Sıkıntısı Çektiğimiz Mahalleler Var

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal tesis ağını hızla arttırdıklarını dile getirerek, “Her mahalleye bir sosyal tesis projesi kapsamında Kıbrıs Mahallemize yeni bir sosyal tesis ve taziye evi inşattı çalışmalarımız hızla devam ediyor. Buradaki en büyük sıkıntımız sosyal tesis alanının bırakılmamasıydı. Bu tür mahallelerimizde evleri kamulaştırarak alanlar açmaya çalışıyoruz. Bu mahallemizde de kamulaştırdığımız evleri yıkarak sosyal tesis alanı açtık ve tesissimizin inşaatı hızla devam ediyor. İnşallah birkaç ay içerisinde inşaatımızı tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Kıbrıs Mahallesi Muhtarı Metin Ağıç, mahallede sosyal tesisi alanı bulunmadığı tesis yapımının ancak bugünlere kaldığını söyleyerekk, “Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na ve ekibine böyle bir tesisi mahallemize kazandırdığı için teşekkür ederim” dedi.


Geri Dön