25 / 04 / 2024

şahinler inşaat Westside İstanbul Evleri

şahinler inşaat Westside İstanbul Evleri

Westside İstanbul Evleri satılık daire sayısı 1115, dükkan sayısı ise 166 olarak belirlendi. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor.

Şahinler İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinler İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Şahin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim 2014 tarihinde Sancaktepe, Merve Mahallesi'nde kuruldu.

Aşahinler İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Aşahinler İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hıfzullah Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu

İndirimle moral bulan inşaatçı kampanyaya hız verdi

Vergi ve alım satım harçlarında yapılan indirimlerle moral bulan inşaat sektörü satışları canlandırmak için kampanyaya hız verdi.

Koray İnşaat Kral Hüseyin adına hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Yeşil İnşaat, 'çok satış, az kâr' mantığını uyguladı

Uzun süredir konut satışlarında durgunluk yaşayan inşaat sektörü, son aylarda art arda sunulan ucuz projelerle hareketlenmeye başladı.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

şahinler inşaat Westside İstanbul Evleri Haberi

şahinler inşaat Westside İstanbul Evleri

Westside İstanbul Evleri satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede teslimler 2017 yılının Mart ayında gerçekleşecek.


Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat tarafından inşa edilen Westside İstanbul projesi 73 bin 800 metrekare alan üzerinde, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 


1.115 daire ve 166 cadde dükkanının yer aldığı Westside İstanbul Evleri'nde kapalı otopark, dinlenme alanları, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, sauna ve oyun alanları mevcut.


Westside İstanbul Evleri,  Atatürk Havaalanı'na 10 dakika, E-5'e sıfır konumda, okul, üniversite, AVM, hastane ve TÜYAP fuar alanına yakın konumda inşa ediliyor. 


Westside İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 156 bin TL ile 848 bin TL arasında değişiyor. Dükkanların metrekaresi ise 10 bin TL'den satışa sunuluyor. 


Peşin...