28 / 03 / 2024

Şahsuvaroğlu inşaat setörüne girecek

Şahsuvaroğlu inşaat setörüne girecek

SsangYong’un Türkiye temsilcisi Şahsuvaroğlu Otomotiv’in 3. kuşak temsilcisi Yunus Şahsuvaroğlu “Otomotiv tarafı oturdu. Yeni sektörlere girelim dedik. İnşaatı seçtik” dedi. Şahsuvaroğlu, projenin Tuzla Marina’ya yakın olacağını söyledi.

Küresel iklim kriziyle mücadelede inşaat sektörüne önemli görevler düşüyor!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, küresel iklim krizine karşı alınması gereken önlemler için inşaat sektörüne önemli görevler düştüğünü söyledi. İşte Murat Özdemir'in o açıklamaları...

Aşamalı konut edindirme sistemi: Önce arsayı sonra konutu al! İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Son beş yılda arsa fiyatları ve inşaat maliyetlerinin artması ile vatandaşın konut alma hayali kabusa dönmeye başladı. Vatandaşların konut sahibi olmasına yardımcı olacak aşamalı konut edindirme sistemi devreye girdi. Peki yeni sistemin İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük zam! İnşaat sektörü darbe üstüne darbe alıyor! Çimento fiyatları ne oldu? 

Demir fiyatlarına haftanın ilk işlem günü günü 29 Ağustos Pazartesi günü büyük zam geldi. Hurda fiyatlarına da bugün zam gelirken inşaat sektörüne darbe üstüne darbe alıyor. Peki çimento fiyatlarına zam geldi mi? Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel demir ve çimento fiyatları 29 Ağustos 2022..

İnşaat sektörüne bir iyi bir de kötü haber! Demir fiyatları 200 TL düştü fakat İstanbul'u teğet geçti!

İnşaat sektörüne son dakika gelişmesi olarak bir iyi bir de kötü haber var. İyi haber inşaat demirine 200 lira indirim geldi. Kötü haber ise demir fiyatlarındaki indirim sadece İzmir, Payas ve Karabük için geçerli. İstanbul'da demir fiyatları değişmedi...

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Gaziantep'te inşaat sektörüne indirim geldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, inşaat sektörüne ilişkin alınan bazı ücretlerde indirim yapılmasına karar verildi. İmar raporu harcı ile GASKİ şantiye aboneliği için belediyeye ödenen ücretlerde yüzde 50, hafriyat giderlerinde ise yüzde 20 indirim yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörüne müjde!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörüne yönelik harç ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İnşaat sektöründe 2021 rotası ne olmalı?

İnşaat sektöründeki pazar yeri olan Workindo’nun CEO’su Erhan Kocabaş, inşaat sektörüne ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı.

İnşaat sektörü orta ve üst sınıf projelere yönelecek!

Mesa, inşaat sektörüne yön veren markalardan. 2021'de döviz kurunun fiyatlara yansımasıyla konut fiyatlarında yükseliş öngören Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ''Sektörün orta-üst sınıf projelere yöneleceği beklentisindeyim" diyor.

Fatih Erdoğan: İnşaat sektörüne sahip çıkılmalı!

Ankara'da hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler bugün gerçekleştirilen toplantıyla satışa sunuldu. Yapılan toplantıda konuşan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, yaptığı açıklamada inşaat sektörüne sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Gelir İdaresi'nden inşaat sektörüne kayıt dışı takibi!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından kayıt dışı ekonomiyle mücadele çalışmaları kapsamında inşaat sektörüne odaklanıldı.

Şahsuvaroğlu inşaat setörüne girecek Haberi

Şahsuvaroğlu inşaat setörüne girecek

50 yıl önce ilk otomobil plazasını kuran Şahsuvaroğlu, bugün kamyondan A segmentindeki araca pek çok ürünü, yedek parçayı ve 2. el aracı Türkiye’nin 80 ilinde satışa sunuyor. Bu yıl Tuzla Marina bölgesinde inşaat sektörüne de giren markanın, 3. kuşak temsilcisi Şahsuvaroğlu Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğlu ile otomobil sektörünü, yatırımlarını ve bu yıl Cezayir’de üretim için kurdukları fabrikayı konuştuk.


Şahsuvaroğlu’nda yurt dışı pazarlardan sorumlusunuz. 50 yıllık markanın 3. kuşak temsilcisi olarak nasıl bir eğitim aldınız?


- İlköğretimimi İngiliz askeri okulunda yaptım. Liseye de orada başlamıştım ama işi öğrenmek için erkenden Türkiye’ye döndüm. Bilgi Üniversitesi İşletme-Ekonomi Bölümü’nden mezun oldum. Pazarlama alanında yüksek lisansımı yaptım. Şimdi muhtemelen işle birlikte yürütebileceğim bir Phd eğitimim olacak.


Geçtiğimiz yıl nasıl bir ticari yıldı sizin için?


- Şahsuvaroğlu olarak...