29 / 03 / 2024

sahtecilik operasyonu

sahtecilik operasyonu

Eskişehir Büyükdere Mahallesi Ermutlu Sokağı'nda hücre evine düzenlenen operasyonda ölü ele geçirilen terör örgütü MLKP üyesi iki teröristin, bu evi sahte kimlikle kiraladıkları belirlendi.

Sahtecilik yüzünden Türk balına ihracat yasağı gelebilir!

Avrupa’ya gönderilen 15 parti baldan 14’ünün hileli çıkması sektöre önemli bir darbe vurdu. Balın sahtesini yapmanın kolay, anlaşılmasının ise zor olması nedeniyle balda sahtecilik bir türlü önlenemiyor.

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

4 şehirde kripto para operasyonu!

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı 4 şehirde kripto para borsası için operasyon başlattı. Operasyon sonunda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. 

Sancaktepe'de tapu dolandırıcılığı operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı!

Sancaktepe'de gayrimenkul işlemlerinde  "nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik" yaptıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

Muğla'da sahte emlak danışmanlığı ve müteahhitlik sertifikası düzenleyen çeteye operasyon!

Muğla Köyceğiz'de polis ekiplerince resmi belgede sahtecilik ve dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 8 kişi gözaltına alındı.

TOKİ'den sahtecilik ve dolandırıcılık girişiminde bulunanlara suç duyurusu!

TOKİ yöneticilerinin isimlerini kullanarak "sahtecilik ve dolandırıcılık" girişiminde bulunan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Antalya'da tapu dolandırıcılığı operasyonu: 3 gözaltı!

Alanya'da vatandaşa ait hisseli dükkanı, sahte belge düzenleyerek tek tapu şeklinde satmaya çalıştığı öne sürülen toplam 3 kişi yakalandı.

Şanlıurfa Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi!

Şanlıurfa Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne bağlı Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi...

Tapu dairesinde rüşvet operasyonu: 37 şüpheliye gözaltı!

İstanbul’da tapu dairesinde rüşvete ilişkin başlatılan soruşturmada, 3 şehirde operasyon gerçekleştirildi. Baskında, aralarında tapu müdürünün de bulunduğu 11’i kamu görevlisi 37 şüpheli gözaltına alındı.

Happy Center, Rammar'ı devraldı! 192 şubeye ulaştı!

40 şubeli Rammar marketleri satın alan Happy Center, 192 şubeye ulaşarak Türkiye’nin en büyük yerel zinciri oldu. Stratejik satın alma operasyonu sonrasında, ulusal ve discount zincirlerin de içinde olduğu en büyükler liginde ilk 3’e girmeyi hedefliyor.

Tapu işlemlerinde dublörlü sahtecilik arttı! 

Tapu işlemlerinde nüfus cüzdanını istemediklerini söyleyen Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, işlemlerde "dublörlü" sahtecilik girişimlerinin arttığını dile getirdi. 

Denizli'de belgede sahtecilik operasyonu! Yapı denetim firması sahipleri tutuklandı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi'nde bir yapı denetim firması tarafından resmi belgede sahtecilik yaptığı gerekçesiyle başlatılan soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı.

sahtecilik operasyonu Haberi

sahtecilik operasyonu

Adana'da 25 Eylül tarihinde bombalı terör saldırısı yapan Şanlıurfa'nın Viranşehir'in nüfusuna kayıtlı Fırat Şeran (31) ve Elazığ nüfusuna kayıtlı Ozan Sökmen'in (28), Eskişehir'de 28 Eylül Cumartesi günü sahte kimlikle Büyükdere Mahallesi Ermutlu Sokağı'ndaki söz konusu evi kiraladığı belirlendi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Polis konuyu yakından takip etti ve takip sonucu belirlenen hücre evinde çatışma sonrası yapılan aramalarda bomba yapımında kullanılan malzemeler, döviz, sahte kimlikler, kılık değiştirmede kullanılan eşyalar, elektronik ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Bursa ve Adana'nın dışında birçok şehirde bazı terör eylemine katıldıkları belirlenen iki teröristin ölü ele geçirildikleri evde, polis ekipleri çalışmalarına devam ediyor. 

- Olay

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi Kozan Caddesi'nde 25 Eylül'de özel harekat polislerini taşıyan servis aracına yönelik bombalı saldırıda 4'ü emniyet personeli...