23 / 04 / 2024

Sait Tosyalı yapı kredi koray gyo

Sait Tosyalı yapı kredi koray gyo

Yapı Kredi Koray GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sait Tosyalı kimdir? Sait Tosyalı, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sait Tosyalı'nın biyografisi...

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Black Rock Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Rock Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Sait Sercan Turfanda ve Yasır A.E.A. ortaklığında kuruldu.

Tarsun Yapı Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarsun Yapı Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Mevlüt Yutar ve Sait Dursun ortaklığında kuruldu.

Seka Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Seka Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Sait Kılıç tarafından kuruldu.

Kalitem İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalitem İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bahattin Karadağ, Mesut  Avcı , Sait Avcı tarafından kuruldu.

Narin Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Narin Yapı Denetim Limited Şirketi  Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Mehmet Sait Narin tarafından kuruldu.

Sait Tosyalı kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sait Tosyalı kimdir? Sait Tosyalı, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sait Tosyalı'nın biyografisi...

Gk Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Kaplan ve Musa Gülşen ortaklığında kuruldu.

My Mahir Yapı İnşaat Turizm Sağlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

My Mahir Yapı İnşaat Turizm Sağlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sait Ekinci tarafından kuruldu.

Heperz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Heperz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Haci Dalar Süleyman Sait Erdoğan tarafından kuruldu.

Tosyalı Holding Senegal'de fabrika kuracak!

Tosyalı Holding, Afrika kıtasında hayata geçireceği yeni demir çelik yatırımı için Senegal hükümeti ile iyi niyet anlaşması imzaladı. Proje ile Senegal'e yapılacak yatırımın ilk fazında kütükten inşaat demiri ve filmaşin üretimi gerçekleştirilecek. 

Atelıer Çözüm Sistemleri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atelıer Çözüm Sistemleri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sait Merve Kılıçturgay tarafından kuruldu. 

Qfc Global Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Qfc Global Yapı Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrakip Akkaya ve Sait Gürgen ortaklığında kuruldu.

Sait Tosyalı yapı kredi koray gyo Haberi

Sait Tosyalı yapı kredi koray gyo

Sait Tosyalı kimdir?

Tarsus Amerikan Koleji'nde lise eğitimi alan Sait Tosyalı, eğitimini, AFS Değişim Programı ile gittiği Columbia High School, Teksas-ABD'de tamamladı. Yüksek Öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği (Lisans) ve İşletme (Yüksek Lisans) bölümlerinde tamamlayan Tosyalı,  Koç Holding'de çalıştığı dönemde Stratejik Planlama ve Proje Yönetiminde uzmanlaştı. 

Sait Tosyalı, Topluluk stratejileri doğrultusunda Tüketim Grubunun özelleştirme, büyüme ve şirket satınalma projelerinin fizibilite, ihale ve yönetim süreçlerinde görev aldı. Ambalaj ve Gayrimenkul sektörlerinde faaliyet göstermek amacıyla kurulan yabancı ortaklı şirketlerin yönetimlerinde bulundu.

Topluluğun Tüketim, Enerji ve İnşaat şirketlerinde genel müdürlük görevlerini yöneten Sait Tosyalı, ardından Endüstriyel Gaz Üreticisi Alman Linde Gaz şirketinin Türkiye, Kazakistan ve Ürdün operasyonlarında görev...