19 / 04 / 2024

Sakarya 101 milyonluk 9 projenin temeli atıldı

Sakarya 101 milyonluk 9 projenin temeli atıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni dönemde hayata geçirilecek 101 milyon lira değerindeki 9 projenin temeli atıldı. Programa Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra, Vali Hüseyin Avni Coş da katıldı.

İzmir Çiğli'deki o araziye tam 101 milyonluk teklif! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre  özelleştirme kapsam ve programında bulunan ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi'ndeki taşınmaz için tam 101 milyon TL'lik teklif geldi.

Sakarya Geyve ve Taraklı'ya 145 milyonluk yatırım!

Sakarya'nın Taraklı ve Geyve ilçelerinde 33 mahalleyi daha sağlıklı su buluşturacak 145 milyonluk projenin kaynak töreni gerçekleştirildi.

Sakarya'daki 45 milyonluk yatırımın temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Geyve’nin 33 mahallesine 45 milyon liralık dev bir yatırım yapıyoruz, bu yatırımın temelini 12 Nisan'da atacağız." dedi.

Sakarya'daki 1 milyar 542 milyonluk 118 proje açıldı!

Sakarya'daki toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz bugün de Sakarya’ya eli boş gelmedik. Toplam yatırım bedeli 1 milyar 542 milyon olan 118 projenin toplu açılışını gerçekleştirmiş oluyoruz” dedi.

Sakarya Geyve ve Taraklı'ya 35 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı, toplantıda Geyve ve Taraklı yatırımları masaya yatırıldı.

Sakarya'daki 384 milyonluk 43 proje açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu 16 Mart Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı toplu açılış töreninde Büyükşehir Belediyesi’nin 384 Milyon TL değerindeki 43 projesinin açılacağını belirtti.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karapürçek’i sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların başlayacağının müjdesini verdi

Sakarya Kocaali ve Karasu'ya 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Sakarya'nın altyapısına 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Ferizli ve Söğütlü ilçelerini sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların aralıksız sürdüğünü dile getirdi.

Sakarya'ya 10 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehir genelinde devam eden altyapı çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Sakarya Kocaali'ye 100 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Kocaali’de devam eden yağmursuyu çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Sakarya'ya 46 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Ferizli İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen 31. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Toplantıda Sakarya Büyükşehir'in yeni hedefleri de açıklandı...

Sakarya'ya 1 milyar 600 milyonluk yatırım yapılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, gerçekleşen Kasım Olağan Genel Kurulu’nun ardından açıklamalarda bulundu.

Sakarya 101 milyonluk 9 projenin temeli atıldı Haberi

Sakarya 101 milyonluk 9 projenin temeli atıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni dönemde hayata geçirilecek 101 milyon lira değerindeki 9 projenin temeli atıldı. 


TEMEL ATMA TÖRENİ

Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki Büyükşehir ek hizmet binası önündeki programa Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra, Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Milletvekilleri Ali İhsan Yavuz ve Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, ilçe belediye başkanları, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, ilçe başkanları, STK temsilcileri, Büyükşehir Bürokratları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törenin açılış konuşmasını Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar gerçekleştirdi. Temeli atılan projeler ile ilgili ayrıntılı bilgiler veren Oktar, yeni çalışmalar üzerinde de gerekli hazırlıkların devam ettiğini aktardı.


"HİZMET YOLCULUĞUNDA YENİ SAYFALAR AÇMAYA...