25 / 04 / 2024

sakarya caddesi çevre düzenlemesi

sakarya caddesi çevre düzenlemesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Sakarya Caddesi’ni programımıza aldık. Bosna ve Orhangazi Caddelerinde olduğu gibi Sakarya Caddesi’nde de çevre düzenleme çalışması yapacağız." dedi...

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul geliyor!

Sakarya Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi,Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ.Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 9 Aralık'ta yapılacak.

Balıkesir Sakarya İlkokulu yıkıldı!

Çalışmalarına devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Sakarya İlkokulu’nun depreme karşı yenilenmesi amacıyla yıkımı yapıldı.

TOKİ Sakarya Korucuk 577 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ 100 bin konut Sakarya Adapazarı kura çekimi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Adapazarı 100 bin konut 2020 projesinin kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Sakarya'da hasarlı 17 okulu belediyeler yıkılacak!

Sakarya'da depremde hasar gören 17 okul için yıkım karar verildi. Yıkım için hazırlanan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü raporunu tamamladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü de belediyelere yazı gönderdi.

Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Geyve ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya'da 5.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Sapanca'da yer alan gayrimenkulü 5 milyon 444 bin 420 TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Sakarya Dörtyol Yapı Kooperatifi Başkanlığı'ndan 216 iş yeri ihalesi 25 Haziran'da!

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesine ait 216 işyerinin yapım işi ihalesi 6 milyon 393 bin 900 TL'ye gerçekleşecek.

Sakarya'da 34.1 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 34 milyon 118 bin TL bedelle okul yaptıracak.

Sakarya'da 213 milyon 130 bin TL'ye 216 iş yeri yaptırılacak!

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 213 milyon 130 bin TL'ye 216 iş yeri yaptıracak.

Sakarya Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sakarya İli Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi'nin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Sakarya dönüşümle değer kazanıyor!

Sakarya Sapanca'daki Kentsel Dönüşüm Konutları nitelikli çevre düzenlemesiyle şehre değer katarken, yatay mimarisi ve mahalle eksenli düzenlemesiyle dikkat çekiyor.

TOKİ Sakarya'da Millet Bahçesi yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sakarya Millet Bahçesi ile millet bahçesine ait sosyal donatılar inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yaptırılacak.

sakarya caddesi çevre düzenlemesi Haberi

sakarya caddesi çevre düzenlemesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, istişare toplantılarına katılarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Toçoğlu, Erenler Tabakhane Mahallesi sakinleriyle buluştu. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve AK Parti Erenler İlçe Başkanı Osman Hira’nın da katıldığı buluşmada, Başkan Zeki Toçoğlu vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Toplantıda ilk olarak konuşan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu çalışmalarımıza her zaman destek veriyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Erenler çalışıyor, gelişiyor ve güzelleşiyor. Erenler Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha güzel bir ilçede yaşamaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.


Uyum içinde çalışıyoruz

Başkan Toçoğlu vatandaşa hizmet gayretiyle belediye başkanları ile uyum içerisinde çalıştıklarını ifade ederek, “İlçe Belediye Başkanlarımızla birlikte, ilk günkü heyecanımızla vatandaşlarımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Neler yaptığımızı ve neler yapabileceğimizi...