16 / 04 / 2024

Sakarya Caddesi'nde çevre düzenleme çalışmaları yapılacak!

 Sakarya Caddesi'nde çevre düzenleme çalışmaları yapılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Sakarya Caddesi’ni programımıza aldık. Bosna ve Orhangazi Caddelerinde olduğu gibi Sakarya Caddesi’nde de çevre düzenleme çalışması yapacağız." dedi...



Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, istişare toplantılarına katılarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Toçoğlu, Erenler Tabakhane Mahallesi sakinleriyle buluştu. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve AK Parti Erenler İlçe Başkanı Osman Hira’nın da katıldığı buluşmada, Başkan Zeki Toçoğlu vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Toplantıda ilk olarak konuşan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu çalışmalarımıza her zaman destek veriyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Erenler çalışıyor, gelişiyor ve güzelleşiyor. Erenler Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha güzel bir ilçede yaşamaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.


Uyum içinde çalışıyoruz

Başkan Toçoğlu vatandaşa hizmet gayretiyle belediye başkanları ile uyum içerisinde çalıştıklarını ifade ederek, “İlçe Belediye Başkanlarımızla birlikte, ilk günkü heyecanımızla vatandaşlarımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Neler yaptığımızı ve neler yapabileceğimizi çok iyi biliyoruz. Erenler’e büyük önem veriyoruz. Cavit Başkanımız ile beraber uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.


Erenler Nefes Alacak

Konuşmasında Sakarya Caddesi’ne müjde veren Başkan Toçoğlu, “Sakarya Caddesi’ni programımıza aldık. Bosna ve Orhangazi Caddelerinde olduğu gibi Sakarya Caddesi’nde de çevre düzenleme çalışması yapacağız. Sakarya Caddemiz güzelleşecek. Mevcut Kamyoncular Garajı kötü bir görüntü sergiliyordu. Sağlıklı bir çalışma ortamına sahip değildi. Bu durumu göz ardı edemezdik. Kamyoncular Garajı’nı bulunduğu yerden kaldırıyor, Karaaptiler Mahallesi’nde yeni Tır ve Kamyon Parkı inşa ediyoruz. Kamyoncular Garajı’nın bulunduğu yerde hemşerilerimizin hoş vakit geçirebilecekleri güzel bir sosyal donatı alanı yaparak ilçemize nefes aldıracağız.” ifadelerini kullandı. Tabakhane Mahallesi Muhtarı Erol Şahin, buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başkanlara teşekkür etti.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön