19 / 04 / 2024

çevre düzenlemesi sakarya caddesi

çevre düzenlemesi sakarya caddesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Sakarya Caddesi’ni programımıza aldık. Bosna ve Orhangazi Caddelerinde olduğu gibi Sakarya Caddesi’nde de çevre düzenleme çalışması yapacağız." dedi...

Fahiş kira artışında kiracılar ne yapabilir? Kira düzenlemesi nasıl olacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN Türk'te Hakan Çelik'in programında kira düzenlemesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte kira düzenlemesine dair tüm detaylar...

Sakarya Kocaali 403 konut ihalesi bugün!

Sakarya İli Kocaali İlçesi Caferiye Mahallesi 2. Etap 403 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Sakarya Adapazarı 159 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi Alandüzü Mahallesi 159 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul müjdesi!

Sakarya İli,Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sakarya Kocaali'ye 403 yeni konut müjdesi!

Sakarya İli Kocaali İlçesi Caferiye Mahallesi 2. Etap 403 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 7 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 3 yeni okul!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi, Yahyalar Mah 16 Derslik Karaosman İlkokulu, Ozanlar Mah Arayer Mevki 16 Derslik Şehit Abdullah Ömür İlkokulu, Tuzla Mah 16 Derslikli Kurtuluş Ortaokulu ve Kurtuluş İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul geliyor!

Sakarya Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi,Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ.Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 9 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

TOKİ Sakarya Korucuk 577 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Sakarya Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sakarya İli Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi'nin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Sakarya'da Millet Bahçesi yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sakarya Millet Bahçesi ile millet bahçesine ait sosyal donatılar inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yaptırılacak.

çevre düzenlemesi sakarya caddesi Haberi

çevre düzenlemesi sakarya caddesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, istişare toplantılarına katılarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Toçoğlu, Erenler Tabakhane Mahallesi sakinleriyle buluştu. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve AK Parti Erenler İlçe Başkanı Osman Hira’nın da katıldığı buluşmada, Başkan Zeki Toçoğlu vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Toplantıda ilk olarak konuşan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu çalışmalarımıza her zaman destek veriyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Erenler çalışıyor, gelişiyor ve güzelleşiyor. Erenler Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha güzel bir ilçede yaşamaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.


Uyum içinde çalışıyoruz

Başkan Toçoğlu vatandaşa hizmet gayretiyle belediye başkanları ile uyum içerisinde çalıştıklarını ifade ederek, “İlçe Belediye Başkanlarımızla birlikte, ilk günkü heyecanımızla vatandaşlarımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Neler yaptığımızı ve neler yapabileceğimizi...