27 / 04 / 2024

sakarya projeleri 2016

sakarya projeleri 2016

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, şehrin muhtelif yerlerinde modern içmesuyu depo inşa çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Sakarya'da 2016 altyapı ve içmesuyunda yatırım yılı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2009 – 2015 yılları arasında 400 milyonluk yatırımı hayata geçirdik. İçmesuyu arıtma tesisleri, kanalizasyon ve içmesuyu hatları inşa ettik" dedi

Sakarya'nın raylı sistem projeleri masaya yatırıldı!

Bursa’da raylı sistem ve tramvay projelerini inceleyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz hafif raylı sistemler ile tramvay Bursa ziyaretimizin en önemli gündem maddesiydi.” dedi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Millet Bahçesi için 4 farklı proje!

Sakarya Millet Bahçesi için hazırlanan 4 farklı projenin sunumun ardından açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “70 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edeceğimiz Millet Bahçesi için hazırlanan projeleri değerlendireceğiz." dedi.

Okmeydanı'na Göz Hastanesi geliyor!

İstanbul Okmeydanı'na Göz Hastalıkları Hastanesi geliyor. 9 katlı olacak Beyoğlu Göz Hastalıkları Hastanesi'nin yapım projeleri, 2016 yılında mimar Musab Kesgin tarafından çizilmişti. 

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Sakarya'ya dev ulaşım yatırımları!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente ulaşım alanında kazandırılacak dev projeleri açıklayacak.

Sakarya'nın yeni köprüsü 15 gün sonra açılacak!

2016’da yıktırılan Karasu Tepetarla-Adatepe arasındaki Sakarya Köprüsü’nün yerine yeni inşa edilen köprüde sona gelindi. Köprünün 15 gün sonra hizmete açılması bekleniyor.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

Sakarya Yenikent'e yeni yaşam alanı geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yılın ilk projeleri ve kamuoyuna daha önce açıklanan bazı yatırımlarla ilgili devam eden süreçlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya'nın caddeleri yeni yüzüne kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2016 yılı asfalt çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya'da 2017'ye büyük projeler damga vuracak!

2016 yılını ‘hizmet yılı’ olarak tamamlamanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yıl hedefine ilişkin, “Bizim için başarı projelerin daima üstüne yenilerini koymaktan geçer." dedi

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Halk GYO Sakarya Adapazarı Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Sakarya Adapazarı Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

sakarya projeleri 2016 Haberi

sakarya projeleri 2016


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, şehrin muhtelif yerlerinde modern içmesuyu depo inşa çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı. Rüstem Keleş, “Şehrimizin muhtelif yerlerinde en ileri teknolojiye sahip içmesuyu depoları inşa ediyoruz. Arifiye Kemaliye, Erenler Tepe, Akyazı Bıçkıdere, Adapazarı Çamyolu, Kocaali Aktaş, Geyve Sarıgazi, Doğançay ve Karaçam Mahallelerine modern içmesuyu depoları kazandırıyoruz” diye konuştu.


Yetersizlik Yaşanmayacak

Rüstem Keleş, “İnşa ettiğimiz içmesuyu depoları ile bu bölgelerde yaşayan hemşerilerimiz yaz aylarında içmesuyunda yetersizlik ve yağışlı havalarda bulanıklık yaşamayacaklar. Bölgedeki çalışmalarımızın tamamlanmasıyla hemşerilerimizin musluklarından kaliteli, temiz ve bol su akacak. Ayrıca bugüne kadar içmesuyu hattı inşa çalışmalarımız kapsamında 45 modern içmesuyu deposu inşa ettik. 30 içmesuyu deposunda da çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah devam eden tüm çalışmalarımızın tamamlanmasıyla hiçbir mahallemizde...