20 / 04 / 2024

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binası tamamlandı mı

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binası tamamlandı mı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek binada sona gelindiğini belirtti.

Milli Emlak'tan 3 şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya, Rize ve Afyonkarahisar'da bulunan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arsa ve araziler KDV'den muaf...

KDV'den muaf arsa ve arazi arayanlara Milli Emlak'tan büyük müjde! Fiyatlar 39 bin 500 TL'den başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya, Ankara ve Antalya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanları..

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

Halk Otobüsleri'nde ücretli taşıma uygulaması başladı

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Kooperatifine (TÖHOB) bağlı otobüsler, Ankara'da emniyet ve basın mensupları ile şehit ve gazi aileleri, dışındaki serbest kart sahiplerine yönelik ücretli taşıma uygulamasına başladı.

Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımı ödemeleri yarın yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şehit ve gazilerin çocukları ile gazilere yönelik eğitim yardımı ödemelerinin yarın yapılacağını duyurdu.

Ulaştırma Bakanlığı 5 ildeki raylı sistem projelerini üstlendi!

Bursa, Kocaeli, Sakarya, Trabzon ve Samsun'da bulunan raylı sistem projelerine dair bazı işleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlendi. Söz konusu karar bugünkü 32342 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Büyükşehir imarlı 2 gayrimenkul satacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Hendek ve Adapazarı'nda yer alan imarlı iki gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Belediye konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak! Kaçırmayın!

Sakarya İli Adapazarı Belediye Başkanlığı, Sakarya Adapazarı ve Serdivan'da yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar ticaret ve konut imarlı olarak belirtildi.

Bakanlık harekete geçti! Şehit ve gazi yakınlarına indirim geliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları için harekete geçti. Bakanlık ile THY arasında imzalanacak protokol ile ücretsiz seyahat kartı aktif olan tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına bilet ücretlerinde indirim yapılacak.

Bakanlık açıkladı: Bayram ikramiyelerine zam yapıldı 2 bin 600 lira hesaplara yatacak

Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanlığı bayrama iki gün kala emekli bayram ikramiyesi ödemelerinin son taksitini 29 Nisan Cuma günü hesaplara geçecek. Öte yandan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da şehit ve gazi yakınlarına bayram ikramiyelerini yatıracak.

Şehit gazi yakını maaşları ve bayram ikramiyelerine zam geldi

Şehit gazi yakınlarına aylık ödenen bin 500 lira maaş, Ramazan ve Kurban Bayramları'nda verilen bayram ikramilerine zam yapıldı. Dini bayramlarda şehit ve gazi yakınlarına bin 100 lira ikramiye veriliyordu. İşte yeni maaşlar ve ikramiyeler...

TOKİ'den şehit yakını ve gazilere konut müjdesi!

Türkiye genelinde konut projelerine hızla devam eden TOKİ, şehit ve gazi yakınları için çalışmalara başladı. Kurum, 5 bin aileyi ev sahibi yapacak projeleri hayata geçirecek.

Şehit yakınları ve gazilere 'faizsiz konut kredisi' müjdesi!

TBMM'ye sunulan Gaziler ile Şehit ve Gazi Yakınlarının Şartlarının İyileştirimesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile şehit yakınları ve gazilere faizsiz konut kredisi verilmesi planlanıyor.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binası tamamlandı mı Haberi

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binası tamamlandı mı


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek binanın inşaatında sona gelindi. Konuyla ilgili açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, “Önem verdiğimiz projelerden biri olan Şehit ve Gaziler Derneğimiz de sona gelmiş bulunmaktayız. İnşallah projemizi önümüzdeki günlerde tamamlayıp, şehit yakınları ve gazilerimizin hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun” diye konuştu.


Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şube Başkanı Hayrettin Kaplan ise konuyla ilgili olarak “Mevcut dernek binamız biz şehit ailelerine yetmiyordu. Büyükşehir Belediyesi’nden yeni bir hizmet binası talebinde bulunduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu da bu konuda büyük bir duyarlılık gösterdi. Bizim talep ve isteklerimize hiçbir zaman karşılıksız kalmadı. İsteğimiz üzerine Şeker Fabrikası mevkide inşa edilen binamızda sonuca geliyoruz. Şehitlerin acısını yüreğinde yaşayan...