27 / 04 / 2024

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasında sona gelindi!

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek binada sona gelindiğini belirtti.




Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek binanın inşaatında sona gelindi. Konuyla ilgili açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, “Önem verdiğimiz projelerden biri olan Şehit ve Gaziler Derneğimiz de sona gelmiş bulunmaktayız. İnşallah projemizi önümüzdeki günlerde tamamlayıp, şehit yakınları ve gazilerimizin hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun” diye konuştu.


Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şube Başkanı Hayrettin Kaplan ise konuyla ilgili olarak “Mevcut dernek binamız biz şehit ailelerine yetmiyordu. Büyükşehir Belediyesi’nden yeni bir hizmet binası talebinde bulunduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu da bu konuda büyük bir duyarlılık gösterdi. Bizim talep ve isteklerimize hiçbir zaman karşılıksız kalmadı. İsteğimiz üzerine Şeker Fabrikası mevkide inşa edilen binamızda sonuca geliyoruz. Şehitlerin acısını yüreğinde yaşayan annelerimiz için binamızda bir de konferans salonu bulunacak. Annelerimizin sosyal hayatla kaynaşmalarını ve sosyalleşmeleri için gayret gösteriyoruz. Gazilerimize ve şehit ailelerine yakışır bu güzel proje için Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi



Sakarya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön