25 / 04 / 2024

sakarya gaziler derneği binası son durum

sakarya gaziler derneği binası son durum

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek binada sona gelindiğini belirtti.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği Binası açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Şehit ve Gaziler Derneği binasının Eylül ayı içerisinde açılacağını belirtti.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek binada sona gelindiğini belirtti.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği Binası'nda sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şehit ve Gaziler Derneğ binasında sona gelindi.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasında çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek projedeki çalışmaları inceledi.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasının temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun ‘En anlamlı proje’ olarak nitelediği Şehit ve Gaziler Derneği hizmet binasının temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasının temeli bugün atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek projede temel atma işleminin bugün gerçekleştirileceği duyuruldu.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasının temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Şehit ve Gaziler Derneği’ne müjdesini verdiği hizmet binası projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasının ihalesi 17 Kasım'da!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek yeni hizmet binası için 17 Kasım Perşembe günü yapım ihalesine çıkılacağını belirtti.

Sakarya'da hakemler için modern tesis inşa edilecek!

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeleri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Daha önce şehre müjdesini verdiğimiz Atletizm Pisti’nin hemen yanında hakemlerimize modern bir tesis kazandıracağız" dedi

Sakarya Müteahhitler Birliği Derneği'nden MÜSİAD'a ziyaret!

Sakarya Müteahhitler Birliği Derneği, MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin Başkanlığına seçilen Ahmet Genç'i makamında ziyaret etti...

Sakarya Kapalı Çarşı Derneği yeni dönüşüm projeleri bekliyor!

Kapalı Çarşı Derneği Başkanı Çavdaroğlu ve beraberindeki heyet ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, Kapalı Çarşı’nın iyileştirilmesi adına esnafımızın yararına olacak tüm projeleri hayata geçirmeye hazırız, dedi..

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yelken sporu ile turizmi güçlendiriyor!

Sporcu Deniz Öksüz ve Antrenör Cemal Özdiyar, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) yönetimini ziyaret ederek yelken sporuna verdikleri destekten dolayı yönetim kurulu adına ALTİD Başkanı Burhan Sili’ye teşekkür plaketi verdi.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Kültürel Aşçı Değişimi Projesini başlattı!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Fushun Turizm Bölgesi işbirliğinde Kültürel Aşçı Değişimi Projesi yürütülecek. Kültürel Aşçı Değişimi Projesi, Club Paradiso Hotel'de düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı.

sakarya gaziler derneği binası son durum Haberi

sakarya gaziler derneği binası son durum


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek binanın inşaatında sona gelindi. Konuyla ilgili açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, “Önem verdiğimiz projelerden biri olan Şehit ve Gaziler Derneğimiz de sona gelmiş bulunmaktayız. İnşallah projemizi önümüzdeki günlerde tamamlayıp, şehit yakınları ve gazilerimizin hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun” diye konuştu.


Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şube Başkanı Hayrettin Kaplan ise konuyla ilgili olarak “Mevcut dernek binamız biz şehit ailelerine yetmiyordu. Büyükşehir Belediyesi’nden yeni bir hizmet binası talebinde bulunduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu da bu konuda büyük bir duyarlılık gösterdi. Bizim talep ve isteklerimize hiçbir zaman karşılıksız kalmadı. İsteğimiz üzerine Şeker Fabrikası mevkide inşa edilen binamızda sonuca geliyoruz. Şehitlerin acısını yüreğinde yaşayan...