19 / 04 / 2024

sakarya toki deprem konutları

sakarya toki deprem konutları

Türkiyede yaşanan her deprem sonrası gündeme gelen şehir merkezlerinin daha güvenli bölgelere taşınması tartışmaları, Van depreminden sonra bir kez daha gündeme geldi

Galatasaray ve TOKİ, deprem bölgesinde 300 konutun inşası için protokol imzaladı!

Galatasaray Kulübü ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında deprem bölgesine 300 kalıcı konut inşa edilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Türkiye'nin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

TOKİ deprem konutlarının fiyatları belli oldu mu? TOKİ deprem konutları satılabilir mi?

TOKİ deprem konutları şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İşte TOKİ deprem konutlarına dair detaylar!

TOKİ deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu! TOKİ konutlarının ödemesi nasıl olacak?

Deprem sonrası TOKİ'nin inşa edeceği deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu. İşte detaylar...

Deprem bölgesine kaç konut yapılacak? TOKİ deprem konutları ödeme koşulları nelerdir?

Kahramanmaraş merkezli ve on ili de derinden etkileyen asrın felaketinin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. Yıkılan binaların yerine TOKİ deprem konutları inşa edileceğini açıkladı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ deprem konutları ne zaman yapılacak? Deprem konutları nereye yapılacak? İşte 11 ilde TOKİ listesi!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem beraberinde on ili de derinden sarstı. Bu olaydan sonra TOKİ deprem bölgelerinde hareket geçti! İşte detaylar!

TOKİ deprem bölgesine konut yapacak! Tam 199 bin 739 konutun il il listeleri

TOKİ tarafından deprem bölgesine yapılacak olan konutların sayısı tam olarak 199 bin 739. Şehir şehir TOKİ listeleri yayınlandı.

TOKİ deprem sonrası onlarca kentte 2-3 bin TL taksitle konut satacak! Depremde sadece TOKİ konutları yıkılmamıştı!

TOKİ birçok kentte konut satışı yapacağının müjdesini verdi. İşte konut satışı yapılacak kentler ve konut sayısı.

TOKİ deprem sınavını tam notla geçti! 'Evlerinize girebilirsiniz'

TOKİ tarafından inşa edilen binalar 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 4.17'de 7,7; Elbistan ilçesinde saat 13.24'te 7,6 büyüklüğündeki depremlerden sağlamlığıyla hasarsız çıktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin deprem kredisi iptali mecliste kabul edildi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin 1999 deprem sonrası Avrupa Yatırım Bankası’ndan kullandığı kredinin kalan 270 Milyon TL’lik kısmının iptali TBMM’de kabul edildi.

Hüsnü Gürpınar: Sakarya’da Deprem Master Planı olursa destek veririz!

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe Başkanı Halil Hakan Oturak, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar’ı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm konusu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

TOKİ Sakarya Kocaali son başvuru günü!

Sakarya Kocaali TOKİ Projesi kapsamında yer alan 448 adet konut için başvuru dönemi devam ediyor. İşte, TOKİ Sakarya Kocaali son başvuru günü...

sakarya toki deprem konutları Haberi

sakarya toki deprem konutları

Vanda, 23 Ekim ve 9 Kasım tarihlerinde meydana gelen iki depremin ardından şehir merkezinin Erek Dağı eteklerine taşınması tartışmaları, 17 Ağustos ve 12 Kasım depremlerinin ardından Sakarya ve Düzce şehir merkezlerinin taşınması sürecini akıllara getirdi.

Her iki ilde de kent merkezlerinin yeni yerleşim bölgelerine taşınması için çalışmalar yapılmasına rağmen eski yerleşim alanları hala cazibesini koruyor.

Sakarya ve Düzcedeki depremlerin ardından zemin etüdü yapılan bölgelerde kalıcı konutlar için projeler üretilirken, bir taraftan da yapılan imar çalışmaları ile kooperatiflere arsalar temin edildi. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) de depremde evleri yıkılan hak sahiplerine yönelik modern binalar inşa etmek için düğmeye...