20 / 04 / 2024

Sakarya Üniversitesi turizm fakültesi

Sakarya Üniversitesi turizm fakültesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam: "Bakanlar Kurulu'ndan bugün Sakaryamızın Turizm Fakültesi, Orta Doğu Enstitüsü ve Spor Bilimleri Fakültesi kararı çıktı. İmzayı şimdi atıyorum, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapıyor! 47 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Sakarya Üniversitesi için personel alımları başladı. Belirlenen kontenjan ile beraber personel alımı yapılacak kadrolar da açıklandı. Peki hangi bölüm için kaç alım yapılacak? 

Nef Arsa Sakarya fiyatları Ekim 2022!

Sakarya Üniversitesi’nin yanı başında hem sürekli değerlenen hem de kira getirisiyle dikkat çeken Nef Arsa Sakarya projesinde fiyatlar belli oldu. Peki Nef Arsa Sakarya fiyatları ne kadar? Nef Sakarya arsa fiyatları belli mi? İşte Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi Ekim 2022... 

NEF'ten eğitime dev destek! Sakarya'da inşa edilecek

Nef, eğitime verdiği desteklerine devam ediyor. Nef, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'yle imzaladığı protokol dahilinde üniversiteye Yabancı Diller Yüksek Okulu ile Bilim ve Teknoloji Merkezleri inşa edecek.

Çeşme Sakarya Mahallesi'nin imar planları yargıda! 

İzmir Çeşme Belediyesi, Sakarya Mahallesi'nde imar planlarında 'ticaret-turizm-konut' olarak işli olan yaklaşık 5 bin metrekare taşınmazı meclis kararıyla 'belediye hizmet alanı' olarak değiştirdi. Söz konusu imar planları yargıya taşındı. 

SAÜ ekibi İzmir depremi raporunu açıkladı: Hasarlı ve yıkılan binalarda kolonlar zayıf!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) akademisyenlerince İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin hazırlanan rapor, yapılarda ciddi duvar kırık ve çatlakları ile taşıyıcı eleman hasarları olduğunu ortaya çıkardı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, İzmir'in yapı kalitesini inceleyecek!

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Ege Denizi'nde Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremle ilgili çalışma başlattı. Oluşturulan heyet İzmir'in yapı kalitesini inceleyecek...

SAÜ'den İzmir depremi raporu!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Ege Denizi'nde Seferihisar açıklarında yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin değerlendirme raporu yayımladı.

Yapıların deprem güvenliğini artıran kompozit malzeme geliştirildi!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) akademisyenlerinin geliştirdiği ve içerisinde çevre dostu bileşenlerin yer aldığı kompozit malzemeyle yapıların deprem güvenliğinin artırılması planlanıyor.

Sakarya Üniversitesi, Elazığ depremine ilişkin hasar değerlendirme raporu hazırladı!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeler tarafından merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin yol açtığı hasara ilişkin bir rapor hazırladı.

Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi iş birliği ile Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi yerleşkesindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğü Hukuk Müşavirliğinden, Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi yerleşkesinin içinde yer alan kaçak yapıların yıkımıyla ilgili açıklama yapıldı.

Prefabrik Yapı A.Ş. öğrencilerle buluşmaya devam ediyor!

Prefabrik Yapı A.Ş, Sakarya Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.Prefabrik Yapı A.Ş. Genel Müdürü . Mustafa Tolunay’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde öğrencilere; Sürdürülebilir Yapılar, BIM (Yapı Bilgi Modeli) ve Endüstri 4.0 genel başlığı altında bilgilendirdi..

Sakarya Unigarden'a AVM geliyor!

Sakarya Üniversitesi'nin yanı başında yer alan Unigarden projesinin yüzde 95'i satıldı. Fixus Yapı tarafından inşa edilen Unigarden Evleri'nin üst tarafına şimdi de AVM inşa edilecek. İşte detaylar...

Sakarya Üniversitesi turizm fakültesi Haberi

Sakarya Üniversitesi turizm fakültesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya Üniversitesi'ne (SAÜ) yapılması planlanan Turizm Fakültesi, Orta Doğu Enstitüsü ve Spor Bilimleri Fakültesi kararının Bakanlar Kurulu'ndan çıktığını belirterek, "İmzayı şimdi atıyorum, hayırlı uğurlu olsun" dedi.


Adapazarı ilçesinde tarihi Uzun Çarşı'yı ziyaret eden İslam, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.


Esnafın sıkıntı ve taleplerini dinleyen İslam, bir kuyumcuda gazetecilere yaptığı açıklamada, Sakarya'ya müjde verdi. Ayşenur İslam, "Bakanlar Kurulu'ndan bugün Sakaryamızın Turizm Fakültesi, Orta Doğu Enstitüsü ve Spor Bilimleri Fakültesi kararı çıktı. İmzayı şimdi atıyorum, hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.


Uzun Çarşı'daki bir fırını da ziyaret eden İslam, burada simit pişirdi.


İslam, kırtasiye malzemesi satan bir görme engelliden de kalem satın...