26 / 04 / 2024

sakarya yeni yolu Wone Lighting

sakarya yeni yolu Wone Lighting

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Eski Kazımpaşa Caddesi ile Şeker Kavşağı arasında hayata geçirilen köprü geçişli bağlantı yolunda çalışmalar artık tamamlanma noktasına geldi. Sakarya’nın yeni yolu Led ile aydınlatıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kalkınma Yolu mesajı: ‘Yeni bir dünya inşa ederiz’

New York’ta Concordia Zirvesi’e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesi konusunda kararlı olduklarını söyledi. Erdoğan, "Atacağımız böyle bir adımla yeni bir dünyayı inşa etme fırsatını bulacağız" şeklinde konuştu.

Uygun fiyatlı ev alabilmenin tek yolu yeni arsa üretiminden geçiyor!

Sektörün yeni konut üretebilmesi için arsa üretilmesi gerektiğini söyleyen FCTU Yönetim Kurulu Başkanı  Gülçin Okay, vatandaşların yeni ev alabilmeleri ve inşaat firmalarının da uygun fiyatlarla ev yapabilmesinin tek yolu yeni arsa üretilmesinden geçtiğini söyledi. 

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Avatar Suyun Yolu yeni rekora koşuyor

Gişe rekorları kıran Avatar filminin devamı olan “Avatar: Suyun Yolu” adım adım yeni rekora doğru gidiyor. Avatar dünya çapında 2.92 milyar dolar hasılatla rekor kırmıştı. Filmin devamı ise büyük ilgi görmeye devam ediyor. Çekim öncesi yapılan gişe tahminleri şimdiden tuttu bile.

Elektronik kitapların en iyileri burada! 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Okumanın yeni yolu e-book. Her an her yerde yanınızda taşıyıp sayfa çevirmekten kurtulacağınız elektronik kitap çeşitleri ve fiyatları şöyle…

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Sakarya'da yeni ticaret merkezi için düğmeye basıldı!

Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehre yeni ticaret merkezinin kazandırılacağının müjdesini verdi.

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesine yeni yön!

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanda yer alan hak sahipleri ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç açıklama yaptı. Kılıç; “Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanın yeni imar planıyla şuan ki rezerv alan statüsünden çıkarılmasına karar verdik" dedi.

sakarya yeni yolu Wone Lighting Haberi

sakarya yeni yolu Wone Lighting

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Eski Kazımpaşa Caddesi ile Şeker Kavşağı arasında hayata geçirilen köprü geçişli bağlantı yolunda çalışmalar artık tamamlanma noktasına geldi. Peyzaj çalışmalarının devam ettiği bölgede yer alan köprü, Led aydınlatma sistemiyle aydınlatılarak şahane bir görüntüye kavuştu.

Arter üzerinde inşa edilen köprü, aydınlatmasıyla bölgeye farklı görüntü sağlarken, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada peyzaj çalışmalarının devam ettiği güzergâhın resmi açılışının kısa süre içerisinde gerçekleştirileceği belirtildi.


Siz de Sakarya Büyükşehir Belediyesi gibi Led ile doğru aydınlatmaya kavuşmak istiyorsanız Wone Lighting HELIX-S Sokak Armatürü kullanmalısınız. 

HELIX-S Sokak Armatürü ile kavuşacağınız teknik özellikler:

Elektrostatik toz boya,


Alüminyum enjeksiyon gövde,


PMMA reflektör,


Temperli...