05 / 05 / 2024

sakarya yolu

sakarya yolu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Eski Kazımpaşa Caddesi ile Şeker Kavşağı arasında hayata geçirilen köprü geçişli bağlantı yolunda çalışmalar artık tamamlanma noktasına geldi. Sakarya’nın yeni yolu Led ile aydınlatıldı...

Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 25 indirim ve 60 ay vade fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da vade farksız 60 ay vade fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 25 indirimle satışlar devam ediyor.

Paye Sakarya peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Paye Sakarya konut fiyatları ne kadar?

Sakarya'ya yeni bisiklet yolu!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bisikletli ulaşımı yaygınlaştıracak yeni bir projeyi daha hayata geçireceklerini müjdeledi.

Serdivan Çevre Yolu'nun imar planları onaylandı!

Sakarya Büyükşehir Eylül Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda Serdivan Çevre Yolu projesi için hazırlanan imar planları da oy birliğiyle kabul edildi.

Sakarya'nın yeni duble yolu ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, D-100 ile 1. OSB arasında hayata geçirilecek ulaşım projesinin 11 Aralık Pazartesi günü ihaleye çıkacağını söyledi.

Kuzuluk yolu çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kuzuluk yolu üzerinde başlatılan yol genişletme ve asfalt yama çalışmaları ara vermeden sürüyor.

Depremin zararlarını azaltmanın tek yolu güvenli yapılar!

17 Ağustos 1999 depreminin yıl dönümünde konuşan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar, “Depremlerde insanların uğrayacağı maddi ve manevi zararları azaltmanın tek yolu güvenli yapılar yapmaktır” dedi.

Sakarya Büyükşehir'den bisiklet yolu atağı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehirdeki bisiklet yolu ağını genişletmeye dönük yeni projeler üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Sakarya'nın bisiklet yolu ağı 18 kilometreye çıkacak!

Bisiklet Yolu Projesi’nde çalışmaların devam ettiğini açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Kentpark – Yazlık Kavşağı arasında Çark Deresi’nin her iki tarafında yapılacak olan Bisiklet Yolu Projesi’nde 1. etap çalışmalarımızı tamamladık" dedi

Sakarya bisiklet yolunda çalışmalar başladı!

Sakarya bisiklet yolunda çalışmalar başladı. Kentpark – Yazlık Kavşağı arasında derenin her iki tarafına toplamda 4 kilometre yapılacak yeni çalışma ile mevcut bisiklet yolu ağı 18 kilometreye ulaşacak.

Sakarya'da güvenli konut sorunu çözülmeli!

CHP Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya'da ortalama deprem aralığının 25-30 yıl olduğunu belirterek, "Depremden tek korunma yolu güvenli konut. 16 yılın sonunda güvenli konut sorunu hala çözülemedi, çözülmeli" dedi.

Sakarya'da 57 köy yolu ulaşıma açıldı!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Sabah saatlerinde 132 köy yoluna yoğun kar yağışı ve olumsuz havanın etkisi ile ulaşım sağlanamıyordu. Ekiplerimizin koordineli çalışması ile 57 köy yolu ulaşıma açıldı” dedi.

Sakarya kampüs Yolu'nda genişletme çalışmaları devam ediyor!

Kampüs yolunda başlatılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Bin 300 metre uzunluğundaki caddenin genişliği çalışmalarımızla birlikte 30 metreye çıkacak, dedi.

sakarya yolu Haberi

sakarya yolu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Eski Kazımpaşa Caddesi ile Şeker Kavşağı arasında hayata geçirilen köprü geçişli bağlantı yolunda çalışmalar artık tamamlanma noktasına geldi. Peyzaj çalışmalarının devam ettiği bölgede yer alan köprü, Led aydınlatma sistemiyle aydınlatılarak şahane bir görüntüye kavuştu.

Arter üzerinde inşa edilen köprü, aydınlatmasıyla bölgeye farklı görüntü sağlarken, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada peyzaj çalışmalarının devam ettiği güzergâhın resmi açılışının kısa süre içerisinde gerçekleştirileceği belirtildi.


Siz de Sakarya Büyükşehir Belediyesi gibi Led ile doğru aydınlatmaya kavuşmak istiyorsanız Wone Lighting HELIX-S Sokak Armatürü kullanmalısınız. 

HELIX-S Sokak Armatürü ile kavuşacağınız teknik özellikler:

Elektrostatik toz boya,


Alüminyum enjeksiyon gövde,


PMMA reflektör,


Temperli...