25 / 04 / 2024

saklı koru villaları

saklı koru villaları

Arda Turan'ı şimdilerde düğün heyecanı sardı. Kaba inşaatı tamamlanmış 3 katlı villaya 5 milyon TL ödeyen ünlü futbolcu, bir mimarla anlaşarak evin içini nişanlısı Kobal'ın zevkine göre dekore ettirecek.

Sinpaş Saklı Koru Konakları lansmana özel yüzde 20 fırsatıyla satışa çıktı!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Sinpaş Saklı Koru Konakları projesi lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta. Peki Sinpaş Saklı Koru Konakları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Koru Vip Villaları'nda teslimler ilkbaharda!

Koru Vip Villaları projesinde teslimler ilkbaharda yapılacak. Peki Koru Vip Villaları'nda evlerin büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Gps Saklı Koru Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Saklı Koru Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile GPS Konut ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Sinpaş Saklı Koru projesi resmen başlıyor! Sinpaş'tan İstanbul Atakent'e 600 yeni konutluk dev proje geliyor! 

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Atakent'te hayata geçireceği Saklı Koru projesi resmen başlıyor. Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde yükselecek proje için ÇED süreci sona erdi. Sinpaş Saklı Koru projesinde 600 konut ve 15 ticari ünite yer alıyor.

Sinpaş'tan İstanbul'a dev proje! Atakent'e 600 yeni konutluk Saklı Koru projesi geliyor! 

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Atakent'teki Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde 600 konutluk yeni projeye başlıyor. 515 milyon 717 bin 907 TL'ye mal olacak Saklı Koru projesinde 15 adet ticari alan da yer alacak.

Sinpaş Saklı Koru Konakları fiyat listesi 2021!

Sinpaş Saklı Koru Konakları fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Saklı Koru Konakları fiyat listesi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Atakent Saklı Koru Konakları!

Atakent Saklı Koru Konakları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje Sinpaş GYO imzasıyla inşa ediliyor.

Saklı Koru Konakları nerede?

Saklı Koru Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Saklı Koru Konakları nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Saklı Koru Konakları fiyat!

Saklı Koru Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Saklı Koru Konakları fiyat bilgisi...

Sinpaş Saklı Koru Konakları ön talep topluyor!

Sinpaş'ın en yeni projeleri arasında yer alan Sinpaş Saklı Koru Konakları için ön talep dönemi başladı. Proje Küçükçekmece Atakent'te hayata geçiriliyor.

Yatırımcılar dikkat! İstanbul'un o ilçesinde büyük fırsat!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş'ın Bebek semtindeki Bebek Süzer Koru Villaları sitesinde bulunan villayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 90 milyon 118 bin 140 TL olarak belirlendi.

Eston Şehir Koru villalarında büyük fırsat!

Eston Şehir Koru projesinde yer alan villalarda büyük fırsat başladı. Projedeki villalara yüzde 10 peşin ve 48 ay vadeyle sahip olunabiliyor.

Ajda Pekkan evini satamayınca 200 bin dolar indirim yaptı!

Ajda Pekkan, geçen aylarda Bahçeköy'de Saklı Koru Sitesi'ndeki evini satışa çıkarmıştı. 8 milyon 700 bin dolara satılmak istenen eve alıcı çıkmayınca Pekkan 200 bin dolar indirim yaptı.

saklı koru villaları Haberi

saklı koru villaları


Nişanlısı Sinem Kobal'la 26 Aralık'ta Çırağan Sarayı'nda evlenecek olan ünlü futbolcu, düğün hazırlıklarına hız verdi. Turan, yakın dostları oyuncu Demet Akbağ ve eşi Zafer Çika'nın oturduğu Sarıyer Bahçeköy'deki Saklı Koru Villaları'nda ev satın aldı. 


Kaba inşaatı tamamlanmış 3 katlı villaya 5 milyon TL ödeyen ünlü futbolcu, bir mimarla anlaşarak evin içini nişanlısı Kobal'ın zevkine göre dekore ettirecek. 


Çift İstanbul ziyaretlerinde bu evde kalacak. Aynı sitede Ajda Pekkan, Mahsun Kırmızıgül, Emre Belözoğlu, Beyazıt Öztürk gibi ünlü isimlerin de evi...