28 / 03 / 2024

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları fiyatları ne kadar

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları fiyatları ne kadar

18 bin 700 metrekare arsa alanında inşa edilen Saklı Vadi Konakları 'nın yapımına 1 ay sonra başlanacak. Peki Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları ne zaman teslim?

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Han tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orhan Şimşek tarafından kuruldu.

Avrupa Konutları Saklıvadi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yatırımlarına son sürat devam eden Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi projesi için harekete geçti. İşte Avrupa Konutları Saklıvadi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Avrupa Konutları Saklıvadi'yle 235 konut, 222 ofis geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi projesiyle 235 konut, 222 ofis ve 5 ticari ünite inşa edecek.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Saklı Vadi projesi ön talep topluyor...

Avrupa Konutları Saklıvadi ön talep topluyor! Yeni proje! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Saklıvadi projesi için ön talep topluyor...

Kastamonu Hanönü için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili Hanönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İmge-Han İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmge-Han İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yılmaz ve Cüneyt Kılıç ortaklığında kuruldu.

Kandıra'da iş hanının çatı katındaki kaçak yapı mecliste!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir iş hanının çatı katındaki kaçak yapı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları fiyatları ne kadar Haberi

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları fiyatları ne kadar

Daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları  295 adet konuttan meydana geliyor. 


Saklıhan İnşaat imzası taşıyan  Saklı Vadi Konakları 18 bin 700 metrekare arsa alanında inşa ediliyor.


İçerisinde açık - kapalı olmak üzere 2 havuz, hamam ve bay bayan ayrı fitness salonu gibi ortak yaşam alanları bulunan Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları 9 blok halinde yükseliyor.   

 

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları ne zaman teslim?

Teslimlerin 30 ay sonra yapılacağı Saklı Vadi Konakları projesi İstanbul Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde Kalekent projesinin hemen güneyinde yer alıyor. 


*Görsel Saklıhan Konakları projesinden alınmıştır.


Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları iletişim

Telefon : 0212 871 42 60

Web :