19 / 04 / 2024

saklıhan inşaat saklıhan konakları

saklıhan inşaat saklıhan konakları

Beylikdüzü Saklıhan Konakları örnek daire görüntüleri haberimizin içerisinde bulunuyor. Teslimleri hemen gerçekleşen Saklıhan Konakları'nda 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Saklıhan Konakları Beylikdüzü iletişim!

Saklıhan Konakları Beylikdüzü iletişim için 0212 871 42 60 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşme yapabilirsiniz. Beylikdüzü Saklıhan Konakları'nda fiyatlar 2+1 dairelerde 390 bin liradan başlıyor...

Beylikdüzü Saklıhan Konakları iletişim!

Beylikdüzü Saklıhan Konakları iletişim için 0212 871 42 60 numaralı telefonu arayarak Saklıhan Konakları'nın satış ofisi ile görüşme yapabilirsiniz. Saklıhan Konakları'nda 2+1 daire fiyatları 390 bin liradan başlıyor...

Saklıhan Konakları Beylikdüzü ulaşım!

Saklıhan Konakları Beylikdüzü projesi Saklıhan İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa ediliyor. Saklıhan Konakları Beylikdüzü ulaşım bilgisi kapsamında detaylar için haberimizin devamını okuyabilirsiniz...

Saklıhan İnşaat Saklıhan Konakları satış ofisi!

Saklıhan İnşaat Saklıhan Konakları satış ofisi kapsamında detaylar telefon numarası ve web adresi haberimizde yer alıyor

Saklıhan Konakları Beylikdüzü satılık daire!

Saklıhan Konakları Beylikdüzü satılık daire fiyatları 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 228 konut bulunuyor...

Saklıhan İnşaat Saklıhan Konakları'nda 390 bin liraya!

Beylikdüzü Saklıhan Evleri'nde fiyatlar 390 bin liradan başlangıç gösteriyor, projede yer alan konutların Aralık ayı sonunda teslim edilmesi planlanıyor

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tünel inşaatı Sultangazi'deki konutlara zarar verdi iddiası!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu'nun hazırladığı rapor, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki tünel inşaatının Sultangazi ilçesindeki Gazi Mahallesi ve Zübeyde Hanım Mahallelerindeki evlere verdiği hasarı tespit etti.

Bayburt Kültür Han'ın inşaatı durduruldu!

Bayburt’ta en önemli kamu yatırımlarından olan ve 2018'de inşaatına başlanan Kültür Han'ın yapımı durduruldu.

Pakistan, Türk inşaat şirketlerinin tecrübesinden ders çıkarmak istiyor!

Pakistan Başbakanı İmran Han, çok tecrübeli Türk inşaat şirketleri olduğunun altını çizerek, son 6-7 senede Türkiye'de yaklaşık 2 milyon konut inşa edildiğine dikkati çekti...

Saklıkent’teki kaçak inşaat yıkıldı!

Antalya'nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsat bilerek inşa edilen yapılar jet hızıyla yıkılıyor. Bölgede en hakim noktada yükselen kaçak inşaatın yıkımı tamamlandı.

Saklıkent'te kaçak inşaatın sahibi müteahhit çıktı!

Saklıkent’te imar barışı fırsatçılığı yaparak bölgenin en hakim noktasına duvar örüp iki farklı noktada kaçak inşaat yapan Ç.S., Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi üyesi çıktı.

Gümüşhane'deki otel inşaatına tepki!

Gümüşhane'nin Süleymaniye Mahallesi'nde tarihi hanın yerine yapılan otel inşaatı vatandaşların tepkisine neden oldu. 

Sivas Kültür ve Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Sivas Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’ne yapılacak olan Hanımlar Kültür Merkezi ile Gençlik Spor Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Kocaeli'nin vizyon projelerinde inşaat devam ediyor!

Körfez Belediyesi’nin iki büyük projesi; Sarnıç Han ve Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde yaptırılan Kültür Merkezi inşaatının kaba inşaatı tamamlanırken, ince inşaat çalışmaları da son sürat devam ediyor.

Tarihi Taş Hanı Binası'nın rekonstüksiyon inşaatı ihaleye çıkıyor!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Eminönü Talı Köşkü Caddesi'nde yer alan Tarihi Taş Hanı Binası'nın rekonstüksiyon inşaatını ihaleye çıkıyor. İhale için son teslim tarihi 4 Nisan 20107 günü saat 15:00 olarak belirlendi.

Han İnşaat'tan Aydın Karacasu'ya ofis!

2010 yılından bu yana Nazilli’de hizmet veren ve bir süredir Karacasu’da inşaat projelerine imza atmaya başlayan Han İnşaat Karacasu’daki ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Manisa'da inşaat ve emlak piyasasında güven ve istikrar yok!

15 Temmuz darbe girişimi, inşaat ve emlak sektörünün kalbine hançer gibi saplandı. Manisa Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, "İnsanlarda 15 Temmuz'dan önce de para vardı, 15 Temmuz'dan sonra da para var ancak piyasaya vermiyor. Şu anda inşaat ve emlak piyasasında güven ve istikrar yok" dedi.

Konya Bozkır Şehir Konağı'nın inşaatında son durum ne?

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, "Şehir konağı ve hanımlar lokali" inşaatı devam ediyor. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yapımı devam eden şehir konağı ve hanımlar lokali inşaatında incelemelerde bulundu.

saklıhan inşaat saklıhan konakları Haberi

saklıhan inşaat saklıhan konakları

Saklıhan Konakları İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde Saklıhan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Saklıhan Konakları'nda toplam 288 adet daire ve 31 adet dükkan bulunuyor. 


Beylikdüzü Saklıhan Konakları'nda daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Proje 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 2 salon ve 6 oda 2 salon daire tiplerinde tasarlandı.


Saklıhan Konakları Beylikdüzü ödeme planı kapsamında banka kredili ödemeler yapılabiliyor. Saklıhan İnşaat Saklıhan Konakları'nda yürüyüş yolları, sauna, fitness center, Türk hamamı, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, cafe, spor alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Saklıhan Konakları satılık daire!

2+1 daireler 450 bin TL

3+1 bahçe katı daireler 550 bin TL,

3+1 daireler 580 bin TL, 

4+1 daireler 690 bin TL, 

5+2 daireler 940 bin TL, 

6+2 daireler 990 bin TL fiyatlarla satışa sunuluyor.