17 / 04 / 2024

Sakura Park Yalova

Sakura Park Yalova

APEC Gayrimenkul tarafından Yalova'da hayata geçirilen SakuraPark Sitesi projesinde maksimum fiyat 1 milyon 67 bin lira olarak belirlendi...

Sakura Park Yalova projesinde 269 bin TL’ye!

Yalova’da inşa edilen Sakura Park projesinde konut fiyatları 269 bin liradan başlıyor…

Yalova Sakurapark Evleri’nde 350 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Yalova’da inşa edilen Sakurapark projesinde fiyatlar 350 bin liradan başlıyor

Sakura Park Yalova'da 350 bin TL'ye! Yaz sonu teslim!

APEC Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından yapılan Sakura Park Yalova projesinin inşaatının yüzde 70'i tamamlanmış durumda

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

APEC Çelik Yapı Sistemleri  tarafından Yalova'da yükselen Sakura Park projesinin 2. etabında hemen teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sakura Park 2. etapta konut fiyatları ne kadar?

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Sakura Park 2'de fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Apec Çelik Yapı tarafından hayata geçirilen Sakura Park 2 Projesi'nde fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan Villaların teslimlerinin haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. İşte Sakura Park 2 detayları...

TMSF Eter Park Yalova Gayrimenkulleri 180 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Eter Park Yalova Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı.

Yalova Gazipaşa'daki dükkanlar yıkılıyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg parkı üzerinde bulunan işletmelerinin tahliyesi Haziran ayı içerisinde yapılacak. Tahliyelerin ardından işletmelerin yıkımına başlanacak. 

Sakura Park’ta yüzde 20 indirim, hemen teslim, hemen tapu!

Yalova’da yaşamın başladığı ilk ve tek country projesi Sakura Park’ta yıl sonuna kadar geçerli yüzde 20 indirim fırsatı. Ağustos ayı fiyatlarının geçerli olacağı kampanyada 799 bin TL’den başlayan fiyatlarla villa sahibi olmak için son gün 31 Aralık.

Sakura Park’ta yaşam başladı!

Yalova’nın ilk ve tek country projesi Sakura Park’ta yaşam başladı. 40 bin metrekare proje alanında 2+1 ,bahçe dubleks ,ikiz villa,müstakil villa ve konak tipi villanın yer aldığı Sakura Park’ta 72 ünite yer alıyor.

Yalova Sakura Park'ta yaşam başladı!

Yalova'nın ilk ve tek country projesi Sakura Park'ta yaşam başladı. 40 bin metrekare proje alanında 2+1,bahçe dubleks ,ikiz villa,müstakil villa ve konak tipi villanın yer aldığı Sakura Park'ta 72 ünite yer alıyor.

Yozgat Kardeş Şehirler Parkı açılışı ertelendi!

20 Temmuz’un Kardeş Şehir Günü olarak kutlanacağını beyan eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, parkın açılışını 15 Temmuz’da yaşanan olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelediğini açıkladı.

Yalova golf sahası inşaatı başladı!

Yalova Belediyesince Osmanlı Parkı içerisinde mini golf sahasının yapımına başladı. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Daha önceden açılışını yaptığımız satranç parkımızdan sonra halkımızı farklı bir oyun alanıyla daha buluşturuyoruz. Osmanlı Parkı içerisinde yer alacak olan mini golf sahasının y

Türkiye'nin ilk santranç parkı Yalova'da açılıyor!

Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF) işbirliğiyle Yalova Belediyesi tarafından yapılan Türkiye’nin ilk satranç parkı açılacak.

Yalova'ya botanik park projesi için düğmeye basıldı!

Yalova’nın Koru Belediyesi, beldeye botanik park yapacak. 10 bin metrekare alana yapılacak dev projede binlerce bitki türü yer alacak.

Yalova'ya Doğal Yaşam Parkı Sosyal Paylaşım Merkezi geliyor!

Türkiye’nin sokak hayvanları için yapılacak en büyük Doğal Yaşam Parkı Sosyal Paylaşım Merkezi için düğmeye basıldı. Yalova’da 32 dönüm üzerine inşa edilecek merkezde sokak hayvanları doğal bir ortamda yaşama imkanı bulacak.

Sakura Park Yalova Haberi

Sakura Park Yalova

Konak, ikiz villa, villa ve daire seçeneklerinden meydana gelen Sakurapark projesinde yer alan konutların büyüklükleri 110 metrekareden başlıyor ve 266 metrekareye kadar yükseliyor. Projede, APEC Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından inşa ediliyor.



40 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen APEC Sakura Park Evleri'nde 74 adet konut mevcut durumda. Yalova'da yükselen  Park Sakura'da yer alan konutların fiyatları, 269 bin liradan başlıyor ve 1 milyon 67 bin liraya kadar yükseliyor.



Teslimlerinin bu yıl sonunda yapılması beklenen Yalova SakuraPark Konutları'nda aletli spor salonu, yürüyüş yolları, basketbol sahası, masaj odası, açık havuz, masa tenisi, bilardo, şömineli oturma odası, cafe, sauna, oyun odası, pilates stüdyosu, yoga stüdyosu, oyun odası, spa, çocuk parkı, tenis kortu ve kapalı havuz gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Ev sahiplerine sunulan hizmetler;


-İDO bilet alımı

-Ev temizliği

-Çiçek...