29 / 03 / 2024

Salman Elektrik Enerji Santrali

Salman Elektrik Enerji Santrali

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız: "(Yenilenebilir enerji üretimi) Hedefimiz 20 bin megavata taşımak. En son yaptığımız ihalelerde de 10 katı, 15 katı teklif geliyor" dedi.

Merfa Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merfa Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Gücüncü tarafından kuruldu.

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Örçen tarafından kuruldu.

Azimuth Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azimuth Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fehmi Özdemir tarafından kuruldu.

Erenay Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erenay Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Süne tarafından kuruldu.

Elektrik borcu olanların dikkatine! Yeni enerji paketi yolda!

Elektrik borcu olan vatandaşları yakından ilgilendiren bir haber paylaşıldı. AK Parti, yeni bir enerji paketi hazırlıyor. İşte detaylar!

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Enver Dursun ve Hüseyin Dursun ortaklığında kuruldu.

Yılka Enerji Elektrik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılka Enerji Elektrik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Exertion Enerji ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Exertion Enerji ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adil Köroğlu, Halil Çelik ve Mustafa İlhan Kayabaş ortaklığında Bakırköy'de kuruldu.

Boatech İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Boatech İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Yılmaz ve Bayer Elektrik Enerji İnşaat Taahhüt ve Ticaret An ortaklığında kuruldu.

Mfp İnşaat Elektrik Enerji Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mfp İnşaat Elektrik Enerji Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hacı Pektaş tarafından kuruldu.

Mg4 Ambalaj Ürünleri Loj.İnşaat Hafriyat Elektrik Enerji Dağ.Yapı Mal.Metal San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Mg4 Ambalaj Ürünleri Loj.İnşaat Hafriyat Elektrik Enerji Dağ.Yapı Mal.Metal San.Ve Tic Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 850 bin TL sermaye bedeli  ile Aytaç Abdullah Deniz tarafından kuruldu.

Wepower Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wepower Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Halim Özbek ve Mustafa Akkar ortaklığında kuruldu.

Salman Elektrik Enerji Santrali Haberi

Salman Elektrik Enerji Santrali

 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, yenilenebilir enerji üretimini 20 bin megavatın üzerine taşımayı hedeflediklerini bildirdi.  


Bakan Yıldız, FİNA Enerji’nin İzmir'in Karaburun ilçesi Sarpıncık’taki 27,5 megavat kapasiteli Salman Elektrik Enerji Santrali'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, yerli enerji kaynaklarının kullanımını artırarak doğalgaz ithalatının azaltılabileceğini belirtti.


Yeni rüzgar santrallerinin devreye girmesiyle geçen yıl 850 milyon dolar daha az doğalgaz ithalatı yaptıklarını ifade eden Yıldız, "Bu, son derece önemli. Yatırımcılara kömür, rüzgar, güneş, su ve jeotermal kaynaklarından enerji üretmeyi tavsiye ediyoruz" dedi.


Son bir hafta içinde, altı farklı enerji kaynağından üretilen bir yapıyı ortaya koyan tesislerin açılışını gerçekleştirdiklerini anlatan Taner Yıldız, "Biz bütün bunları çevreye rağmen değil çevreyle beraber yapıyoruz. Burada ne kesecek ağaç, ne tarım yapacak alan var ama bu coğrafyada çevreyle...