24 / 04 / 2024

Samandıra Paşakent Sitesi

Samandıra Paşakent Sitesi

Fiyapı'nın Samandıra'da inşa ettiği Paşakent Sitesi 2000 yılında satışa sunulmuş. Sitedeki 130 metrekarelik bir daire 18 milyar 249 milyon liradan (430 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'nın hisselerini alacak!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samandıra Mobilya San ve Tic. A.Ş'nin hisselerinin tamamını satın almak için görüşmelere başladı.

Samandıra Nef Sancaktepe teslim tarihi!

Samandıra Nef Sancaktepe teslim tarihi 2019 yılı olarak belirlendi. Nef Sancaktepe için ön talep alımı başladı...

Denge Towers Samandıra daire fiyatları!

Denge Towers Samandıra daire fiyatları 355 bin liradan başlayarak değişiyor. Denge Towers projesinde 120 adet daire ve 40 adet mağaza yer alıyor...

Bizimtepe Aydos Samandıra satılık daire!

Bizimtepe Aydos Samandıra satılık daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. 95 bin metrekarelik arsa alanına sahip proje Halk GYO ve Vakıf GYO tarafından inşa ediliyor.

Samandıra Bizimtepe Aydos Evleri iletişim!

Samandıra Bizimtepe Aydos Evleri iletişim için 0216 600 10 00 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. 2017 yılının son çeyreğinde tamamlanacak olan projede toplam 1.037 adet konut bulunuyor.

Samandıra Bizimtepe Aydos satış fiyatları!

Toplam 1.037 adet daire ve ticari birimlerden oluşan proje 13 katlı 17 blok halinde yükseliyor. Samandıra Bizimtepe Aydos satış fiyatları kapsamında 2+1'ler 438 bin 500 TL'den başlıyor.

Bizimtepe Aydos Samandıra fiyat tablosu!

Bizimtepe Aydos Konutları 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje Halk GYO ve Vakıf GYO imzasıyla yükseliyor. İşte Bizimtepe Aydos Samandıra fiyat tablosu...

Bizimtepe Aydos Samandıra satış fiyatları!

Bizimtepe Aydos Samandıra satış fiyatları kapsamında 2+1'ler 438 bin 500 TL'den başlıyor. Rings İstanbul Evleri'nin yanında yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Samandıra Bizimtepe Aydos Rezidans fiyatları!

Samandıra Bizimtepe Aydos Rezidans fiyatları 438 bin 500 TL'den başlıyor. 13 katlı 17 bloktan oluşan projede çocuk oyun alanları, hobi bahçeleri gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Bizimtepe Aydos Samandıra Evleri fiyatları!

Bizimtepe Aydos Samandıra Evleri fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. 13 katlı 17 bloktan meydana gelen proje 95 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Bizimtepe Aydos Samandıra fiyat!

İstanbul Sancaktepe ilçesine bağlı Samandıra Mahallesi'nde bulunan proje Halk GYO - Vakıf GYO Ortaklığıyla yükseliyor. Bizimtepe Aydos Samandıra fiyat listesine göre 2+1 dubleksler 310 bin TL'den başlıyor.

Samandıra Bizimtepe Aydos satılık konut!

Samandıra Bizimtepe Aydos satılık konut fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. 95 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje 17 bloktan meydana geliyor.

Bizimtepe Aydos Samandıra iletişim bilgileri!

Halk GYO - Vakıf GYO Ortaklığıyla yükselen proje 2+1 dubleks fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Bizimtepe Aydos Samandıra iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 600 10 00 olarak belirlendi.

Samandıra Paşakent Sitesi Haberi

Samandıra Paşakent Sitesi



SAMANDIRA'DA YARINA UZANAN GÜZELLİKLER...


PAŞAKENT'te bugünden yarına uzanan tüm bu güzelliklerin değeri her geçen gün katlanarak artıyor.


PAŞAKENT'in müstakbel sakinleri; Evlerini, komşularını, buradaki huzuru, keyfi, konforu ve renkli sosyal yaşamı çok sevecekler. 


HUZURLU YAŞAM AKILCI YATIRIM


Kent yaşamından uzak ama kentle içiçe.

PAŞAKENT Konutları % 70 net yeşil alanı, yarı olimpik yüzme havuzu ve tenis kortu ile size keyifle yaşayabileceğiniz bir konforu sunuyor.


40 ay sabit taksit garantisiyle 

Kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz.

Tapunuzu hemen alıp, 2001 yazında evinize taşınabilirsiniz.

Hem yaşamak hem de yatırım için ideal terih.


PAŞEKENT KONUTLARI'nda TEM'e 3 km, E-5'e 8 km, Carrefour'a 11 km, Kurtköy Havaalanı'na 15 km, Otokent'e 3 km, Kartal'a...