18 / 04 / 2024

Samer Al Ward

Samer Al Ward

El Menzil Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Diaaed Alsawadi, Zakaria Talab, Samer Al Ward, Mohamed Mubarah Alsawadi tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Al Hafez Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hafez Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mohamad Samer Hafez tarafından kuruldu.

Al Hazaa Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Hazaa Group İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Louaı Alhallak     ve Mohamad Samer Aljunyat ortaklığında kuruldu. 

Al Hasan Grup İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hasan Grup İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samer Al Hasan tarafından kuruldu. 

STC Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STC Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi MHD Samer Al Seırawan tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

El Menzil Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Menzil Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Diaaed Alsawadi, Zakaria Talab, Samer Al Ward, Mohamed Mubarah Alsawadi tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Konut alırken faiz oranları mı yoksa konut fiyatları mı baz alınmalı?

Alacağınız konutun metrekare satış fiyatı doğru ve avantajlı rakamlarda ise konut alımına devam etmek gerekir.

Konut satın alırken İstanbulluların ve Ankaralıların dikkat ettikleri 7 nokta!

Konut satın alırken Ankaralılar nelere dikkat ediyor? İstanbullular nelere?

Hangi alışveriş merkezleri kapanacak?

Son yılların en popüler konularından birisi alışveriş merkezleri... 1980'lerin sonlarına doğru Galeria ile İstanbul'da başlayan alışveriş merkezi rüzgarı 1990'larda yaşanılan krizlerin etkisiyle dalgalı bir seyir izlemişti. Son 5 yılda ise bir fırtınaya d

Adil Bey Konut Satın Alırken Nelere Dikkat Ediyor? - 2

Bu yazımızda da konut alıcısı Adil Bey, konut ya da konut projesinden yer satın alırken dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğü hususları da şu şekilde sıralamaya devam etti:

Adil Bey konut satın alırken nelere dikkat ediyor? -1

Konut alıcısı Adil Bey, konut satın almanın insan yaşamının en önemli kararlarından biri olduğunu, konunun yasal, ekonomik, sosyal, kültürel, teknik, bürokratik ve psikolojik birçok boyutu bulunduğunu bilmektedir. Bu nedenle, konut satın almadan ya da bir

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Samer Al Ward Haberi

Samer Al Ward

El Menzil Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Diaaed Alsawadi, Zakaria Talab, Samer Al Ward, Mohamed Mubarah Alsawadi tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


El Menzil Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Her...