18 / 04 / 2024

Samsun bina hasar tespit

Samsun bina hasar tespit

Samsun’da stinat duvarı çöken binanın temelinde yapılan teknik incelemelerde hasar olup olmadığı incelendi. İstinat duvarının yeniden inşa edilmesi, bina sahipleri evlerine yeniden taşınabilecek.

Beklenen büyük İstanbul depreminde beş yüz bin bina hasar alacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği Kentsel Dönüşüm Paneli’nde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Çalık 1999 yılı öncesi yapılan yapıların dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Depremlerde ağır hasar gören Gaziantep’teki 7 katlı bina çöktü!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Kahramanmaraş depremlerinde ağır hasar alan 7 katlı bina, yıkım sırasında çöktü.

Samsun Büyükşehir 8 taksitle bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Samsun Büyükşehir, Atakum'da bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul ve arsanın yüz ölçümü 3 bin 421 metrekare olarak açıklandı.

Büyük İstanbul depreminde en riskli üç ilçenin röntgeni çekildi: Kaç bina hasar görecek? Mahalle mahalle açıklandı!

Esenyurt, Büyükçekmece ve Küçükçekmece'deki deprem riskli rakamlarla açıklandı. Peki beklenen büyük İstanbul depreminde bu ilçelerde kaç bina hasar görecek?

Retrofit Bina Hasar Tespiti Güçlendirme Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Retrofit Bina Hasar Tespiti Güçlendirme Ve Mühendislik Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Dehgan tarafından kuruldu.

Malatya'da depremler sonucu ağır hasar gören bina çöktü!

Malatya'da, depremler nedeniyle büyük hasar gören bir 6 katlı bina çöktü.

Bina hasar tespit raporu nereden alınır? Bina hasar tespiti ücretli mi?

Hasar tespit ve hasar tespit raporuna dair vatandaşlardan pek çok soru sorulmaktadır. İşte o sorulardan bazıları!

Ekrem İmamoğlu olası bir depremde İstanbul’da ağır hasar alacak bina sayısını açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olası büyük depremde İstanbul'da ağır hasar alması mümkün olan olası bina sayısının yaklaşık olarak 90 bin olduğunu söyledi.

Hasar tespit sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet bina hasar tespit sorgulama 2023! Hasar başvurusu yapacaklar dikkat!

Hasar tespit sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet bina hasar tespit sorgulama 2023! Hasar tespit başvurusu yapacaklar dikkat!

Binanın hasarlı olup olmadığı nasıl anlaşılır? Bina hasar tespit raporu nereden alınır?

Depreme karşı tedbir almak isteyenler kişiler, binalarını kontrol ettirmeye başladı. Eğer binanızın hasarlı olduğunu düşünüyorsanız, işte izlemeniz gereken yola dair detaylar!

Binanın hasarlı olup olmadığını nasıl öğrenirim? Bina hasar tespit raporu nereden alınır?

Binanın hasarlı olup olmadığı nasıl anlaşılır? sorusu şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Oturduğunuz ev hakkında şüpheleriniz varsa, binanın hasarlı olup olmadığını kolaylıkla öğrenebilirsiniz. İşte detaylar!

Sigorta şirketlerine önemli çağrı: Depremde 1 milyondan fazla araç hasar gördü, hasarları acilen ödenmeli!

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle çok sayıda bina hasar alıp yıkılırken, milyonlarca araç da hasara uğradı. Sivil toplum kuruluşları ise bölgede depremzedelerin mağduriyetini hafifletmek için bir an önce sigorta şirketlerinin kasko zararlarını karşılamasını istiyor.

Samsun bina hasar tespit Haberi

Samsun bina hasar tespit

Samsun’da gerçekleşen dere ıslah çalışmalarında istinat duvarı çöken binanın temelinde gerçekleşen teknik incelemlerde hasar olup olmadığı tespit edildi. Binadan taşınan vatandaşlar, istinat duvarının yeniden inşa edilmesiyle evlerine geri dönebilecek.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; olay, dün öğlen saatlerinde Atakum ilçesi Yeni Mahallede yaşandı. Afanlı Deresinde gerçekleşen ıslah çalışmasında kazı yapıldığı sırada bir binanın istinat duvarında çökme meydana geldi. Olayda park halinde bulunan bir otomobil çökmeyle birlikte yamaca kaydı. Can kaybı ve yaralananın olmadığı göçükte, 6 katlı bina tedbir amacı için tahliye edildi.

Olay sonrasında binanın temelinde hasar olup olmadığıyla ilgili teknik incelemelerde bulunuldu. Binanın temelinde hasar olup olmadığı tespit edildi. İstinat duvarı güçlendirme çalışmaları sonrasında, akrabalarında kalan vatandaşlar binalarına geri dönebilecek.

’UCUZ ATLATTIK’

Apartmanda yaşayan ve dün geceyi teyzesinde kaldığını söyleyen Doğukan...