26 / 04 / 2024

samsun çiftlik caddesi nerede

samsun çiftlik caddesi nerede

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından İstiklal ( Çiftlik ) Caddesi' nde yapılacak alt yapı ve üst yapı iyileştirme çalışmaları başladı. Yapılan çalışmaların üç ay kadar süreceği belirtiliyor...

Samsun İlkadım'da 13.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

T.C. Samsun İcra Dairesi, Samsun ili, İlkadım ilçesi, 19 Mayıs Mahallesi, Irmak Caddesi, 7742 ada 4 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 13 milyon 909 bin 915 TL'ye satıyor...

Altıntepsi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Altıntepsi Mahallesi, Çiftlik Caddesi ile Otogar İç Yolu Bağlantısı Yol Düzenleme Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda...

Samsun'da AVM inşaatı müzeyi çatlattı!

Samsun'un Mecidiye Caddesi'nde devam eden alışveriş merkezi inşaatı Gazi Müzesi'nin yan duvarlarında çatlaklar oluşmasına neden oldu. Müze, demir direklerle ayakta duruyor.

Valle Lacus Sitesi'nde 6.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Gürman Çiftlik Caddesi ile bağlantılı Gülnihal Sokak üzerinde yer alan Valle Lacus Sitesi'ndeki villa 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Samsun İlkadım Belediyesi 11.3 milyon TL'ye inşaat yaptıracak!

İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun Saitbey Mahallesi Unkapanı Caddesi'nde bulunan arsada ticaret+konut inşaatı yaptıracak.Tahmini inşaat maliyet bedeli 11 milyon 308 bin TL olarak belirlendi.

Malatya Bostanbaşı caddesi yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Bostanbaşı bölgesinde geçen yıl açtığı Çiftlik Caddesi başta olmak üzere, Bosna Caddesi ve Fatih Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları yaptı.

MST İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MST İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Akyıldız tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Göksu Mahallesi, Hekimbaşı Çiftlik Caddesi'nde kuruldu.

Malatya Çiftlik Caddesi'nin büyük bölümü tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Bostanbaşı Caddesini Yeşilyurt yoluna bağlantı yol açma çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, çalışmalarda önemli mesafeler katedildi.

Samsun Tekkeköy Meydanı yenileniyor!

İlçelerde önemli yatırımlara devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tekkeköy’ün girişi ve en önemli caddelerinden olan Samsun Caddesi’ni ve Tekkeköy Meydanı’nı modern bir görünüme kavuşturuyor.

Çiftlik Cadde AVM Samsun'un vizyonuna katkı sağladı!

Çiftlik Caddesini Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Cihat Karahan ve beraberindeki esnaflar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek, Çiftlik Cadde AVM projesi için teşekkür ettiler.

Samsun Çiftlik Cadde AVM projesinde son durum ne?

Samsun Büyükşehir Belediyesi "Çiftlik Cadde AVM" projesi kapsamında İstiklal(Çiftlik) Caddesi üzerinde bulunan binalara dış cephe kaplama çalışmaları ve giriş katlarında bulunan ışıklandırma ve elektronik sistemleri yapmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Meydanı'na AVM projesi geliyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, “İstiklal Caddesi üzerinde gerçekleştirdiğimiz Çiftlik Cadde AVM projesi diğer illere örnek oluyor, aynı projeyi Cumhuriyet Meydanı’na da uygulayacağız” dedi.

Samsun'da bir cadde AVM oluyor: Çiftlik Cadde AVM!

Samsun'da açık AVM'ye dönüşütürülecek olan Çiftlik Caddesi'ndeki 10 apartmanın dış cephe düzenlemesi tamamlandı. Yüzde 60’tan fazlası tamamlanan projenin 2016 yılına kadar bitirilmesi hedefleniyor. İşte ayrıntılar...

samsun çiftlik caddesi nerede Haberi

samsun çiftlik caddesi nerede


Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından İstiklal (Çiftlik) Caddesi'nde yapılacak alt yapı ve üst yapı iyileştirme çalışmaları başladı.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmaların üç ay kadar süreceği belirtilirken, çalışmalarda caddenin alt yapısının yenileneceği, buna paralel olarak üst yapı yönünden kent estetiğine katma değer sağlayacak düzenlemelerin de yapılacağı belirtildi.


OTOBÜS GÜZERGAHLARI DEĞİŞTİ


Cadde AVM konseptinde planlanan çalışmalar ile birlikte bu cadde üzerinden geçen toplu taşıma hatlarında da düzenlemeler yapılıyor. Buna göre yapılan değişiklikle, İstiklal Caddesi’nden geçen aşağıdaki hatların güzergahı, Öğretmenevi Kavşağı’ndan itibaren 19 Mayıs Bulvarı (güney) - 100. Yıl Bulvarı (doğu) -Lise Caddesi (kuzey) - İstiklal Caddesi (56’ lar istikameti) biçiminde değiştirildi.


1 Nolu Hat: Türkiş-Gaziosmanpaşa, 1/9 Nolu Hat: Türkiş-Gaziosmanpaşa-Hacı İsmail, 16 Nolu Hat: Canik - Kalkancı, 17 Nolu Hat: Canik-Ondokuz Mayıs...