19 / 04 / 2024

samsun emlakçılar odası başkanı kim

samsun emlakçılar odası başkanı kim

Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanlığı' nın olağan genel kurul toplantısı, Atakum Miray Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda mevcut Başkan Mevlüt Oral güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi...

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Emlakçılar Odası'ndan ev kiralayacaklara uyarı: Yüz yüze gelmeden ev için ödeme yapmayın!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Mersin'de konut stoku tükenirken, ev kiraları 20 bin liraya kadar yükseldi. Her fırsatı değerlendiren emlakçılar ise türlü türlü oyunlara başvurmaya başladı. Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ise ev kiralayacakları uyardı.

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı: Kiralar arttı, memurlar tayin istiyor! 

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar ile konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. İsmail Çağlar, Antalya'da ev kiralarının arttığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...  

Fırıncılar Odası Başkanı Balcı'dan flaş ekmek zammı açıklaması: Pazartesi'den itibaren zamlar iptal

İstanbul başta olmak üzere Anadolu'nun bazı illerinde ekmeğe yapılan zamlar tartışmalara neden oldu. Fırıncılar Odası Başkanlığı bugün Samsun'da ekmek fiyatlarına gelen zamları masaya yatırdı ve toplantı sonrası flaş bir açıklama geldi.

Ev kiraları uçuyor! İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı herkesin söylemekten çekindiği gerçeği açıkladı

İstanbul'da ev kiralarının uçuşa geçmesi, vatandaşın cebini de bir hayli zorluyor. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, en sonunda gelin, kaynana ve eltinin bir arada yaşamak zorunda kalacağını dile getirdi.

Pazar tahtalarını müteahhitler ve emlakçılar alıyor!

İstanbul'da yıllar önce kura çekilerek alınan pazar tezgahları babadan oğula devrediliyor. İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mesut Şengün ise "Tahta sahibi kişiler arasında hostesler, sanatçılar, iş adamları, müteahhitler, emlakçılar var" diye konuştu.

Samsun'da emlakçılar zor zamanlar geçiriyor!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, Samsun'da emlak piyasasının sıkıntılı süreç geçirdiğini dile getirdi. 

Konya Emlakçılar Odasından fiyat artışı uyarısı!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay yaptığı açıklamada konutlardaki fiyat artışlarının emlak sektörünün durmasına neden olduğunu söyledi.

Sedat Altınay: Emlakçılar mücbir sebepten yararlanmalı!

Koronavirüs nedeniyle emlakçıların da zor bir dönem geçirdiğini belirten Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay “Bir meslek kolu olarak emlakçıların da mücbir sebepten yararlanmalarını ve ödemelerinin ertelenmesini istiyor'' diye konuştu.

Emlakjet, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası güçlerini birleştirdi!

Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile işbirliği yapan Emlakjet, yeni üye olacak gayrimenkul ofislerinin emlak odası aidatlarını karşılayacak...

Samsun'da emlak korsanına karşı mücadele başladı!

Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, emlak piyasasındaki dengesizliğin sebebinin 'korsan' emlakçılar olduğunu ifade ederek 'Korsan emlakçılara ve ayakçılara savaş açtık. Vatandaşlar bu kişileri ihbar hattımıza bildirsin' diye açıklama yaptı. 

Mevlüt Oral: Parası olan gayrimenkul alsın!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, konut kredisi faizlerinin yükselmesiyle sektörün yavaşladığını söyleyerek, “Faiz oranlarının daha da düşmesi gerekir. Parası olan lütfen gayrimenkule yatırım yapsın" diye konuştu.

Emlakçılar konut kredi faizlerinde indirim bekliyor!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Güleroğlu, konut kredi faiz oranlarının aşağı çekilmesi halinde konut satışlarının artabileceğini belirtti...

samsun emlakçılar odası başkanı kim Haberi

samsun emlakçılar odası başkanı kim


Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanlığı'nın olağan genel kurul toplantısında mevcut Başkan Mevlüt Oral güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. 


Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanlığı'nın olağan genel kurul toplantısı, Atakum Miray Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, MHP Atakum Belediye başkan adayı Prof.Dr.Necdet Çamaş ve birçok sayıda davetli katıldı. 


Toplantıda Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral'ın pan başkanlığına sunduğu tek liste ile seçime gidildi. Delegelerin oyunu alan Oral yeniden başkanlığa seçildi. Açıklamada bulunan Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, "2010 yılında oda başkanı oldum, bugüne kadar gayet güzel çalışmalarımız oldu. Bu sürede resmi kuruluşlar ile ilişkilerimiz iyi geçti ve bundan sonrada iyi geçecektir. Daha önce yaşanan Tapu Kadastro Bölge Müdürümüz ile var olan sıkıntıları çözdük. Meslektaşlarımızın sorunu...