28 / 03 / 2024

Samsun Kavak toki ödeme planı

Samsun Kavak toki ödeme planı

TOKİ Samsun Kavak son başvuru tarihi 30 Kasım 2015 olarak belirlendi. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin yürüteceği projede 3+1 daireler yer alıyor.

Samsun Kavak TOKİ son başvuru günü!

Samsun Kavak TOKİ son başvuru günü 30 Kasım 2015 olarak belirlendi. Yüzde 10 peşinatta, kalan bedelin 120 ay vadelendirildiği projede başvuru ücreti olarak 6 bin TL alınıyor.

TOKİ Samsun Kavak'ta 60 bin 800 TL peşinatla 2+1! 

TOKİ Samsun Kavak 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Kavak'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Kavak'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Kavak sosyal konut projesi... 

Samsun Canik TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Canik projesinde yer alan 4 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Samsun Canik TOKİ başvuru tarihleri!

Samsun Canik TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 4 adet konuta yer veriliyor.

Samsun Kavak'ta 600 milyon liralık 70 proje hayata geçirildi!

Samsun Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, bölgede hayata geçirilen projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Sarıcaoğlu, 600 milyon liralık 70 projenin ilçeye kazandırıldığını söyledi.

Samsun Kavak'ın imar ve yerleşim planı hazırlandı!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, model bir Kavak’ı ortaya çıkartmak için proje başlattıklarını açıkladı. Sarıcaoğlu, bölgede imar ve yerleşim planlarının hazırlandığını söyledi.

Samsun Canik TOKİ'de başvuru dönemi sona eriyor!

Samsun Canik TOKİ projesinde yer alan 71 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Samsun Ulugazi TOKİ'ye müjdesi!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun’un en büyük toplu konutlarından birisi olan Ulugazi TOKİ konutları sakinlerinin ihtiyacı olan cami talebini yerine getiriyor.

Samsun Kavak'ta 3.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Samsun İli Asarcık İlçesi Musaağa Mahallesi'nde yer alan iki adet tavuk çiftliği, lojman ve idari bina 3 milyon 555 bin 233,44 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Samsun Kavak'ta garaj inşaatı çöktü!

Samsun Kavak Azaklı Mahallesi’nde garaj inşaatı çöktü. Öğle saatlerinde olan kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

Samsun Kavak'ta Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı!

Samsun Kavak'ın Yaşaoğlu Mahallesi'nde inşa edilecek Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı. Kavak'a toplamda 8 adet park kazandırıldı.

Samsun Kavak'ta konutta patlama yaşandı!

Son yıllarda aldığı hizmetler ile adından sıkça söz ettiren Samsun'un Kavak ilçesinde 2016 yılında konut sayısında patlama yaşandı.

Samsun Kavak'a TOKİ müjdesi!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, taksici esnafı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda ''İlçemizde cezaevi ve TOKİ gibi büyük projeler, yüz güldürecek" dedi.

Samsun Ladik TOKİ 2. Etap AGG başvuru zamanları 2017!

TOKİ Samsun Ladik 2.etap alt gelir grubu projesinde toplamda 5 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. İşte Samsun Ladik TOKİ 2. Etap AGG başvuru zamanları 2017...

Samsun Kavak toki ödeme planı Haberi

Samsun Kavak toki ödeme planı

Kavak TOKİ Samsun Konutları ödemeleri yüzde 10 peşinatta 120 ay vade, yüzde 15 peşinatta 156 ay vade, yüzde 25 peşinatta ise 180 ay vade şeklinde yapılabiliyor. 


TOKİ Samsun Kavak son başvuru tarihi 30 Kasım 2015. Toplamda 77 tane dairenin satışa sunulduğu proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor. 


Samsun Kavak TOKİ Evleri fiyatları 131 bin 844 TL ile 148 bin 624 TL arasında değişiyor. Projede 6 bin TL başvuru ücreti isteniyor. 


Satış ve başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin Kavak şubesi tarafından kabul edilen TOKİ Samsun Kavak'ta 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan konutlar bulunuyor. 


Satış duyurusu için