19 / 04 / 2024

TOKİ Samsun Kavak Konutları'na yoğun ilgi!

TOKİ Samsun Kavak Konutları'na yoğun ilgi!

Samsun'un Kavak İlçesinde yapımına başlanılacak olan TOKİ konutlarında ki kayıtlarda patlama yaşandı.



Samsun'un Kavak İlçesinde yapımına başlanılacak olan  TOKİ  konutlarında ki kayıtlarda patlama yaşandı.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile Samsun Kavak Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde talep örgütlenmesi yöntemiyle geliştirilen Samsun Kavak Belediye projesinde, Havza tipi brüt 110 m2 (3+1) 13 adet, Havza tipi brüt 124 m2 (3+1) 64 adet konut olmak üzere toplam 77 adet konut plan ve projelendirildi.


Topku Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Samsun Kavak Belediye Başkanlığı ortaklığı ile hazırlanan TOKİ Samsun Kavak projesinde ki kayıtlarda patlama yaşandı. Aşırı yoğunluktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu; "İlçemize yapımına başlanılacak olan TOKİ konutlarında çok büyük ilgi vardı. Tüm hemşehrilerime ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İlçe Estetiğine Büyük Fayda Sağlayacak


Sarıcaoğlu; " TOKİ konutlarının ilçemize gelecek olması hepimizi çok mutlu ediyor. Çünkü ilçenin estetiğine büyük fayda sağlayacak. Site hayatının ilçemize gelecek olması. Modern binalarda vatandaşlarımızın yaşamlarını sürdürecek olması hepimizi heyecanlandırıyor. Daha önce söz verdiğimiz bir projenin de hayata geçiyor olması da ayrıca bizleri mutlu ediyor. Vatandaşlarımıza ne söz verdiysek hepsini sırası ile yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Göçü Tersine Çevirecek Büyük Bir Proje


İlçe dışında yaşayan Kavaklıların da büyük umudu haline dönüşen TOKİ konutlarında mutlu sona ulaşılması gurbetteki tüm Kavaklıları da umutlandırdı. İlçede ki işsizlik sorununun çözümünün ardından konut sorununun da çözüme kavuşuyor olması zamanında ilçeden göç etmiş kişilerin geri dönmesini sağlıyor. Başkan Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret eden gurbetteki Kavaklılar ilçeye kazandırmış olduğu TOKİ konutları için Sarıcaoğlu'na teşekkür ettiler.


Gazete Arena


Geri Dön