25 / 04 / 2024

samsundaki besiciler et süt kombinası istiyor

samsundaki besiciler et süt kombinası istiyor

Samsun Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Doğan, Milletvekili Ahmet Yeni'den Samsun'a et-süt kombinası kurulmasını istedi. Besicile sebep olarak yetiştirdikleri ve baktıkları hayvanların değerinin altında satılmasını gösterdi...

Tarım Bakanlığından flaş hamle! Kırmızı ette devrim gibi bir dönem başlıyor! Bu uygulama çok tartışılacak!

Türkiye Kasaplar Besiciler Et ve Et Ürünleri Federasyonu Genel Başkanı Osman Yardımcı, Macaristan’dan karkas et ithal edildiğini ve ilk aşamada ise İstanbul’a dağıtılacağını duyurdu. Üreticiler ise, “Ne güzel sistem, yerli üretimi bitir, yurt dışından ithal et” dedi.

Kırmızı ete zam var mı? Kırmızı ete kaç TL zam geldi?

Kırmızı ete zam yapılacağı iddiaları ortada dolaşmaya devam ediyor. Bu iddialara Türkiye Kasaplar, Besiciler, Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı yanıt verdi. İşte detaylar!

TOKİ yetkileri Buluncak'ta zemin etüdü yaptı!

Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar'ın TOKİ yetkilileriyle görüşmesinin ardından TOKİ'den bir heyet Bulancak İlçesine gelerek zemin etüdü yaptı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na eTürkiye Ödülü!

TÜSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından bu yıl 12’incisi düzenlenen eTürkiye (eTR) Ödülleri kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ödül verildi..

Kazlıçeşme ve Ataköy'ü muaf tutan Silüet İmar Planı askıda!

İstanbul silüeti tartışmasını başlatan OnaltıDokuz'un konumlandırıldığı Kazlıçeşme ile sahilindeki inşaatların mühürlendiği Ataköy'ü hariç tutan Silüet Koruma 1/5000 ölçekli İmar Planı askıya çıkarıldı. Emlakkulisi.com, planı Kasım ayında duyurmuştu...

Zemin etüdü raporları masa başında incelenmez!

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Jeoloji Mühendisi Bilge Nur Şümşet, Tekirdağ Çerkezköy' ün zemini ile ilgili sorunların yetkililer tarafından göz ardı edildiğini söyledi.

Behçet Uz Hastanesi yenileniyor!

Türkiye'nin en büyük çocuk hastanesi olan Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi, yeni yıla modern yüzüyle "merhaba" demeye hazırlanıyor. Önceden otopark olarak kullanılan alan çocuk oyun parkına çevrildi.

Neşet Çağlayan: 2015 projeleri konuşacağımız bir yıl olacak!

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, meclis üyeleri ile birlikte ilçe genelinde devam eden birçok proje ile planlanan çalışmalar ve bu çalışmaların yapılacağı alanları gezerek incelemelerde bulundu...

Harmankaya Tabiat Parkı Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu Onaylandı!

Yalova Termal ilçesi sınırları içerisinde yer alan Harmankaya Tabiat Parkı İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Yalova İl Müdürlüğü tarafından onaylandı. Müdürlük duyurusunu bugün yaptı.

Kocaeli'nde zemin etüdü yaparken boru hattını deldiler!

Kocaeli'nde özel bir firma tarafından yapılan zemin etüdü sırasında bir akaryakıt firmasına ait boru hattı delindi. yapılan çalışma sırasında iş makineleri, bir akaryakıt firmasına ait boru hattına zarar verdi.

Çayırova’da Deprem Zemin Etüdü çalışması yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin ve Deprem İnceleme Müdürlüğü Çayırova’da zemin çalışması yapacak. Bu kapsamda Çayırova genelinde zemin etüdü yapılan alanların raporu çıkarılacak.

Yalova Akköy Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı!

Yalova Termal İlçesi, Akköy köyü G22D14B2B nolu halihazır pafta 276 - 277 nolu parsellere ait 1/1000 ölçekli İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı....

Neşet Tarhan kimdir?

Mersin Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan kimdir? Neşet Tarhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Neşet Tarhan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Neşet Tarhan..

samsundaki besiciler et süt kombinası istiyor Haberi

samsundaki besiciler et süt kombinası istiyor


AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Bafra ilçesinde partisinin ilçe binasını ziyaret etti. Ziyarette hazır bulunan Samsun Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Doğan, "Sayın vekilim, biz kırmızı et üreticileri ve birlik olarak tüm et üreticileri ile birlikte sizden Samsun bölgesine et-süt kombinası kurulmasını talep ediyoruz. Nedeni ise yetiştirdiğimiz ve baktığımız hayvanların değerinin altında satılmasından dolayıdır. Bu konuda Samsun Milletvekili olarak sizden destek bekliyoruz.’’ dedi.


Milletvekili Ahmet Yeni ise "Problemleriniz ile ilgileneceğim. Şu anda bu kurumlar sadece Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hayvancılığı teşvik etmek, ekonomiyi güçlendirmek için açılıyor. Samsun'a kurulması için de çalışacağım.’’ cevabını verdi.


Malatya Son...