25 / 04 / 2024

samsung buzdolabı özellikleri

samsung buzdolabı özellikleri

Samsung buzdolaplarında indirim var mı? Samsung buzdolapları ne kadar? İşte Samsung 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Samsung buzdolabında dev kampanya! İndirimli fiyata az stokla satışta! İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kaliteli ve dayanıklı beyaz eşyanın önde gelen markalarından Samsung buzdolapları, şimdi Hepsiburada.com’da indirimli fiyatıyla satışa çıktı. İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Samsung RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabının yeni fiyatı belli oldu!

Telefon, tablet ve bilgisayar gibi elektronik ürünler konusunda dünyanın en büyük üreticilerinden Samsung, kalitesini beyaz eşya alanında da konuşturdu. Samsung, RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabını üreterek bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Arçelik 570431 MB No Frost Buzdolabı 9.470 TL! Özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik’in piyasaya adeta armağanı olan 570431 MB no frost buzdolabı cazip fiyatı, tasarımı ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, Arçelik 570431 MB no frost buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Samsung RB34A6B0EAP/TR Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı en uygun nereden alınır?

Samsung, adeta devrim niteliğindeki buzdolabını görücüye çıkardı. Son teknolojik özelliklerle donattığı RB34A6B0EAP/TR Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı’nı satışa çıkaran Samsung, bu buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

Wi-Fi özellikli Samsung RT47CB663212 Üstten Donduruculu Buzdolabı 9 taksitle satışta!

Evlerin olmaz olmaz beyaz eşyalarından buzdolabı, Samsung farkıyla satışa sunuldu. Wi-Fi özellikli Samsung RT47CB663212 Üstten Donduruculu Buzdolabı 9 taksitle satışa çıktı.

 Samsung buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung, gelişmiş soğutma teknolojilerini kullanarak yiyeceklerin daha uzun süre taze kalmasını sağlayan buzdolabı müşterilerini bekliyor. Peki Samsung buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung RT38K50AQWW Üstten Donduruculu Buzdolabı kredili ödeme ayrılığıyla satışa çıktı!

Cep telefonu, bilgisayar ve televizyon gibi elektronik araçlarda kendini fazlasıyla ispatlayan Samsung, beyaz eşya konusunda da epey iddialı bir konumda yer alıyor. Samsung, RT38K50AQWW Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı kredili ödeme imkânıyla satışa çıkardı.

 Samsung hayranlarının merakla beklediği Galaxy Z Flip 5 özellikleri sızdırıldı! İşte muhtemel satış fiyatı

Ağustos ayında  Unpacked etkinliğinde tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Z Flip5 modelinin fonksiyonları gün yüzüne çıktı. Piyasaya sızan özellikleri ve Türkiye satış fiyatını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Samsung büyük kampanyasını duyurdu! Buzdolabı alana migrodalga veya 3 bin TL değerinde Para Yüklü Kart hediye!

Dünyanın en büyük elektronik alet üreticilerinden Samsung, evini yenilemek isteyenlere veya yeni evlenecek çiftlere özel çok ses getirecek bir kampanya başlattı. Samsung, buzdolabı alana migrodalga ve 3 bin TL hediye edeceğini duyurdu.

Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı ne kadar, özellikleri ne? 30 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı, şık tasarımı, geniş iç hacmi, güçlü soğutma ve dondurma performansı ile öne çıkan bir ürün. Peki, Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı en uygun nerede? işte detaylar..

Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı en uygun nerede? İşte o adresler ve 20 Mayıs 2023 fiyat listesi

Kombi tipi tasarıma sahip Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı, 520 litrelik geniş iç hacmi ile tüm gıdalar için en iyi saklama koşullarını sunuyor. Peki, Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı ne kadar, özellikleri ne?

Samsung Galaxy F54'ün teknik özellikleri gün yüzüne çıktı!

Cihazın kamera özellikleriyle dikkat çeken Samsung Galaxy F54'ün teknik özellikleri sızdırıldı ve çıkış tarihi tahmin ediliyor.

Bosch KGN55VWF0N Serie 4 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 x 70 cm Beyaz ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 

Bosch Alttan Donduruculu Buzdolabı gelişmiş teknolojisi ve geniş iç hacmiyle dondurma ve soğutma işlemiyle gıdaları muhafaza eder. Peki Alttan Donduruculu Buzdolabı'nın özellikleri neler?

samsung buzdolabı özellikleri Haberi

samsung buzdolabı özellikleri

Covid-19 pandemisi ve döviz kurundaki artışlarla ile birlikte tüm dünyada etkisini gösteren ekonomik darlık sonrası beyaz eşya fiyatlarında artış gözlemlendi. Yükselen fiyatlar nedeniyle vatandaşlar markaların ve marketlerin beyaz eşya kampanyalarını ve indirimlerini takip etmeye başladı.

Beyaz eşya almak isteyen vatandaşlar hem uygun fiyatlı hem de kaliteli ve dayanıklı ürünleri yakından takip ediyor. Hepsiburada.com’da sevilen Samsung buzdolaplarında indirime gitti. Samsung’un Hepsiburada.com’da büyük indirime giren modeli ise Samsung RB50RS334SA/TR.

Samsung buzdolaplarında bulunan temperli cam raflar sayesinde birçok  ağır yiyeceği rahat ve güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Temperli cam raflar 100 kg’a kadar ağırlığa dayanacak şekilde tasarlanmış ve dayanıklılığı test edilmiştir. Bu sayede büyük tencerelerde hazırlanmış yemekleri de serin ve taze tutabilirsiniz.

Peki, Samsung’un indirime giren bu modelinin özellikleri nelerdir?

AB Yeni Enerji Sınıfı: F Aydınlatma:...