24 / 04 / 2024

Samut A.Ş iş merkezi satılıyor

Samut A.Ş iş merkezi satılıyor

Antalya’nın ünlü inşaat şirketi Samut A.Ş. Bodrum Turgut Reis’te yer alan iş merkezini satışa sunuyor. Özel projesiyle büyük beğeni toplayan plaza yeni sahibini bekliyor.

İçişleri Bakanlığı’ndan dev istihdam! KPSS şartsız 3.500 kişi alınacak

Bakanlıklar vesilesi ile yapılacak personel alımları çok yakından takip edilirken İçişleri Bakanlığı 3.500 vatandaşa iş sahibi olma hakkı tanıyor. KPSS şartı olmadan sadece kura çekilişi ile olacak personel alımları konusunda araştırmalar devam ediyor.

Deprem bölgesinin yeniden inşası hesaplandı! İşte maliyet raporu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, 11 ilde büyük kayıplara neden olan depremlerden sonra yeniden inşa için bir maliyet raporu çıkardı. İşte detaylar!

Binlerce vatandaşa işsizlik aylığı bağlanacak! 6 bin TL’ye kadar maaş var…

Belirtilen şartları taşıyan binlerce vatandaşa 6 bin liraya kadar işsizlik maaşı ödemesi yapılmaya başlanıyor.  Halihazırda çalışamayacak durumda olan vatandaşlar için ilaç olacak.

Honda NT 1100 ile yeni bir touring çağı! İşte Honda NT1100 11 Ekim 2022 fiyat listesi!

Kendine has tarzıyla touring konforunu ve çevikliği mükemmel şekilde bir arada sunan yeni NT 1100'ün Ekim ayı fiyatları açıklandı. İşte Honda NT1100 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Migros'ta ayçiçek yağı ve beyaz ette dev kampanya! Ayçiçek yağına 24 TL indirim! 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros Market ayçiçek yağı ve beyaz et ürünlerine indirim yaptı. Beyaz et ürünleri yüzde 20 indirime girerken açiçek yağı ise markasına göre değişiklik gösterdi. Peki Migros'ta ayçiçek yağı ve beyaz et ürünleri ne kadar, kaç TL? İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Konutta arz açığı için devlet ve müteahhit işbirliği yapmalı!

Avrasya Uluslararası İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sesli, konut sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki konut ve inşaat sektöründe son durum ne? Erişilebilir konut nasıl üretilir? İşte Sesli'nin o açıklamaları...

Hollanda 76 bin TL aylık maaşla işçi alacak! İlgilenenler hızlıca bakmalı

Almanya'dan sonra Hollanda'da da işçi açığını kapatmak adına harekete geçti. Hollanda, dünyanın çeşitli yerlerinden yüksek maaşa işçileri kabul etmeye başladı.

Çaykur kura sonuçları isim listesi yayınlandı mı? İŞKUR 2022 Çaykur işçi alımı sonuçları…

28 Şubat ile 4 Mart tarihlerinde alınan başvuruların ardından Çaykur’a işçi alımı için yapılan kura çekimi tamamlandı. Trabzon, Rize, Giresun ve Artvin’de istihdam edilecek Çaykur işçi alımı için kura çekimi, 29 Mart Salı günü saat 10:00’da yapıldı.

Tunalar Metal İnşaat Hırdavat Kimya Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunalar Metal İnşaat Hırdavat Kimya Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Turan tarafından kuruldu.

Profilo Holding AŞ iflas etti!

Türkiye’nin en eski sanayicilerinden biri olan Kamhi Ailesi’ne Profilo Holding AŞ ve Profilo Sanayi AŞ için iflas kararı verildi.

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  210  bin TL sermaye bedeli Ahmed Abdelfatt Mohamed, Ahmed Ezzat Kot Alı, Walıd Dakwar tarafından kuruldu.

İzmir Aliağa için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili Aliağa ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Samut A.Ş iş merkezi satılıyor Haberi

Samut A.Ş iş merkezi satılıyor

Antalya’nın ünlü inşaat şirketi Samut A.Ş. Bodrum Turgut Reis’te yer alan iş merkezini satışa sunuyor. Özel projesiyle büyük beğeni toplayan plaza yeni sahibini bekliyor.


Bodrum’da toplam 600 m2 alana sahip iş merkezi Samut A.Ş. tarafından satışa sunuldu. Turgut Reis bölgesinde yer alan iş merkezi, birbirinden bağımsız dört bölümden oluşuyor. Toplam 2 kata sahip olan iş merkezine ister bütün olarak isterseniz bölüm bölüm sahip olunabiliyor. Her bir bölümü 120 m2 alana sahip olan iş merkezinin fiyatı Samut A.Ş. tarafından 1 Milyon Dolar olarak açıklandı. İş merkezinin tamamına değil de bir bölüme sahip olmak isteyenler için ise 250 Bin Dolarlık fiyat...