25 / 04 / 2024

sanayi parselleri satışı

sanayi parselleri satışı

Milli Emlak Genel Tebliği ve Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'na göre, Hazineye ait sanayi parselleri küçük sanayi kooperatiflerine satılabilecek.

Hazineye ait sanayi parselleri sanayi kooperatiflerine satılacak!

Kentsel dönüşüm uygulamalarına kaynak sağlanması amacıyla Hazineye ait sanayi parselleri küçük sanayi kooperatiflerine satışı yapılacak. 

Üsküdar Belediyesi 27 milyon TL'ye parsel satıyor!

İstanbul'da tarihi ilçelerinden biri olan Üsküdar'da seçimlerin yaklaşması ile belediye bazı parselleri satışa çıkardı.

Yerli Sanayi devi Borusan Gemlik'teki fabrikasını satıyor!

Yerli sanayi devi Borusan Boru, Gemlik tesisinde bulunan büyük çaplı boru imalat tesislerini satışa çıkardı.

Belediyeden 4 taksitle satılık sanayi dükkanı!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan sanayi dükkanını satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

Başkentte 30 adet sanayi alanı imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar bu tarihe dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Oğulbey Mahallesinde yer alan 30 adet küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşın'daki arsaları fiyatları ne kadar, büyüklükleri kaç metrekare? 

Balıkesir'de sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Konya’da 8 taksitle sanayi alanı imarlı arsa satılacak!

Konya ili, meram ilçesinde 8 taksitle sanayi imarlı arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsalar için 29 Kasım’da ihale düzenlenecek.

İzmir'de ticaret ve sanayi imarlı 2 arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı'da yer alan ticaret ve sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 1.140 metrekare ve 3 bin 106 metrekare olarak belirtildi.

O ilde sanayi imarlı ara satılacak!

Kilis ili, merkez ilçesinde yer alan Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’ndeki sanayi imarlı bir arsa satışa çıkarıldı. Arsanın satış işlemi 15 Kasım’da açık artırma usulüyle yapılacak.

O ilde 2 adet sanayi imarlı arsa satılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Melikgazi ilçesinde bulunan 2 adet sanayi imarlı arsanın satışa çıktığını duyurdu.

Kayseri Melikgazi'de sanayi imarlı 3 arsa satılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar küçük sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

İstanbul'da konut ve sanayi imarlı 8 arsa satılacak! Megakentte arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy'de yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut ve sanayi imarlı olarak belirtildi.

SGK, Bodrum'da küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Sosyal Güvenlik Kurumu, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesinde yer alan küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor. Peki Muğla Bodrum'da yer alan arsanın muhammen bedeli ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi... 

Ankara’da 3 adet sanayi imarlı arsa satılacak! İhale tarihi 8 Kasım!

Ankara ili, Kahramankazan ilçesine bağlı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, 3 adet arsa satacak. Arsaların sanayi imarlı olduğu ve açık artırma usulüyle satış ihalesinin yapılacağı öğrenildi.

sanayi parselleri satışı Haberi

sanayi parselleri satışı

Eylül ayının ilk haftasında Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'nın tüm detayları Eylül ayında açıklanacak. Yeni plan ve bugün Resmi Gazete'de yayınlanan Milli Emlak Genel Tebliği'ne göre, Hazineye ait sanayi parselleri satılabilecek.

Küçük sanayi kooperatiflerine satılacak

Kentsel dönüşüm projelerinde dönüşüm alanlarının altyapılarının oluşturulması, idari ve çevresel düzenlemeler ve kira yardımları ile hak sahiplerinin mali ihtiyaçlarının karşılanması için yeni finansman modelleri hayata geçiriliyor. Bu kapsamda kentsel dönüşüm uygulamalarına kaynak sağlanması için hazineye ait sanayi parselleri küçük sanayi kooperatiflerine satılacak.

Rayiç bedel esas alınacak

2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 30'uncu maddesine göre; kamu hizmetlerinin yürütülebilmesi amacıyla, Hazineye ait taşınmazlar 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 4650 sayılı Kanun ile değişik 30 uncu maddesine göre kamu kurum ve kuruluşlarına rayiç bedel üzerinden satılabiliyor.

5 yıllık kiracılara satış...