25 / 04 / 2024

Sancakkoru 164 projesi

Sancakkoru 164 projesi

Mayra Yapı 3 yeni proje için kolları sıvadı. Firma Bağcılar, Basın Ekspres ve Kadıköy Merdivenköy'de hayata geçireceği projeler için Nisan'da ön talep toplamaya başlayacak.

Batıyakası Köy ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan Zekeriyaköy'e 164 yeni konut geliyor! 

Batıyakası Köy projesinde ön talep süreci başladı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup imzasıyla hayata geçirilen projede 164 konut bulunuyor. İşte Batıyakası Köy projesi ile ilgili merak edilenler...

TOKİ Adıyaman projesi için son 1 gün! Adıyaman Merkez'e 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 164 konut yer alacak.

TOKİ'den Adıyamanlılara büyük müjde! Adıyaman'ın o ilçesine 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Adıyaman projesinde 164 konut yer alacak.

Bağcılar Sancakkoru Evleri nerede?

Mayra Yapı tarafından hayata geçirilen Mayra Sancakkoru projesi İstanbul Bağcılar'da hayata geçirildi. Proje üç bloktan oluşuyor...

Mayra Sancakkoru Evleri adres!

Mayra Yapı imzasıyla İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Mayra Sancakkoru projesi üç bloktan oluşuyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri sunuluyor...

Mayra Sancakkoru Bağcılar iletişim!

Mayra Sancakkoru projesi İstanbul Bağcılar'da Mayra Yapı tarafından hayata geçirildi. Üç blok olarak planlanan projede fiyatlar ve ödeme planı henüz netleşmedi...

Mayra Sancakkoru projesi Bağcılar'da yükseliyor!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar’da inşa edilen Sancakkoru projesinde 4 bin 750 metrekarelik alan yeşil alana ayrıldı. Projede 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuluyor..

Kocaeli Alan Panorama 3 projesi!

Toplam 164 adet daireden meydana gelen Kocaeli Alan Panorama 3 projesi teslimlerinin Nisan 2016'da yapılması planlanıyor.

Dubai Rezidans'ta 1.164 satılık konut!

Esenyurt'ta 20 bin 510 metrekare alan üzerinde hayata geçecek Dubai Rezidans projesi Delta Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Nisan ayı civarında inşaatı başlaması düşünülen projede 1.164 daire yer alacak.

Delta İnşaat, Dubai Rezidans Esenyurt projesinde 1.164 konut inşa edecek!

Delta İnşaat, Esenyurt'ta Dubai Rezidans adında yeni konut projesine hazırlanıyor. Dubai Rezidans Esenyurt projesi 1.164 adet konut ve 38 adet ticari üniteden meydana geliyor.

Esenyurt Nşehir'de 164 bin liraya 2+1!

Özyurtlar İnşaat projesi Esenyurt Nşehir'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan 2+1 daireler 164 bin liradan satışa sunuluyor...

Ankara Golf Kent Evleri'nde 164 bin TL'den başlıyor!

Dairelerin 164 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Golfkent projesi Ankara'da inşa ediliyor...

Huzur Pendik Evleri'nde teslimlere başlandı! 164 bin liraya 2 oda 1 salon!

Huzur Sitesi projesi kapsamında yer alan konutların teslimlerine başlandı. Projede fiyatlar 164 bin liradan başlıyor

Sancakkoru 164 projesi Haberi

Sancakkoru 164 projesi


Kirazlı Koru ve Harmony Park projelerinin satışlarına devam eden Mayra Yapı 3 yeni proje için kolları sıvadı. Firma Bağcılar, Basın Ekspres ve Kadıköy Merdivenköy'de hayata geçireceği projeler için Nisan ayında ön talep toplamaya başlayacak.


Mayra Yapı'nın Temexpres projesinde 112 adet, kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Merdivenköy Butik projesinde 52 adet ve Sancakkoru projesinde 164 adet konut yer alacak. Toplam 328 konut hayata geçirecek olan firma Basın Ekspres'te inşa ettiği Temexpres'in ruhsat işlemlerini tamamlamak üzere, projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Mayra Yapı'nın 100 bin metrekarelik alanda toplam 250 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçireceği projeler bin 500 kişiye istihdam sağlayacak. Projeler kelebek bahçesi, yağmur bahçesi, arı oteli gibi alanlarla dikkat çekecek.



Web: