23 / 04 / 2024

Sancaktepe Hastanesi

Sancaktepe Hastanesi

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ilçeye yapılacak şehir hastanesiyle ilgili; "Avrupa'nın en donanımlı hastanesi olacak. İçinde havaalanı bulunması nedeniyle de dünyada tek olacak. Hastalar Amerika'ya gitmeyecek, Sancaktepe'ye gelecek" dedi.

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı!

İnşaatı tamamlanan Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı.

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı!

İstanbul'da salgın ve afetler kapsamında kullanılmak üzere yapılan Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Fahrettin Koca da katıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi ile ilgili paylaşım yaptı.

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi sağlık turizminde de hizmet verecek!

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bugün açılacak. Hastane sağlık turizminde de hizmet verecek...

Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi yarın açılıyor!

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Sancaktepe'de inşa edilen Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi yarın yapılacak törenle hizmete açılacak...

Çekmeköy-Sancaktepe Şehir Hastanesi Metrosu 2022'de tamamlanacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy- Sultanbeyli Metro Hattı’nın Sancaktepe Şehir Hastanesi İstasyonu şantiyesinde incelemelerde bulundu. İmamoğlu, “Çekmeköy-Sancaktepe Şehir Hastanesi İstasyonu’nu, 2022’ye yetiştirmek niyetindeyiz” dedi...

Sancaktepe'deki pandemi hastanesi inşaatında son durum ne?

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi'ne hayata geçirilen pandemi hastanesinde çalışmalar 4 bin kişinin katılımıyla üç vardiya şeklinde kesintisiz devam ediyor.

Sancaktepe'deki salgın hastanesinin son hali böyle görüntülendi!

Sancaktepe'de yapımına başlanan salgın hastanesi inşaatındaki son durum havadan görüntülendi. 105 yataklı hastanede sona yaklaşıldığı görüldü.

Sancaktepe'deki salgın hastanesi inşaatında son durum!

Sancaktepe'deki bin yataklı hastanenin inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Bin yataklı olacak Sancaktepe'deki hastane inşaatında son durum ne?

Sancaktepe'deki salgın hastanesi inşaatında zemin betonunu döküldü!

Sancaktepe'de yapımına hız verilen salgın hastanesinde inşaat çalışmaları hızlandı. Hastane inşaatında zemin betonunu dökme çalışmaları başladı.

Sancaktepe'deki salgın hastanesi inşaatında ikinci gün!

Sancaktepe'de yapılması planlanan bin yataklı salgın hastanesi için ekipler çalışmalarına hızla devam ediyor. Hastane yapımının 45 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Sancaktepe'deki salgın hastanesinin yapımına başlandı!

Sancaktepe'de yapılması planlanan salgın hastanesi için çalışmalar başladı. İş makineleri ve kamyonların hastane yapılacak alanda çalışmalara devam ediliyor.

Sancaktepe Hastanesi Haberi

Sancaktepe Hastanesi

SANCAKTEPE... Henüz altı bir ilçe... Ama büyük, ölçekli projelerle gündeme geliyor. Misal, Avrupa'nın en büyük şehir hastanesine sahip olacak. Anadolu Yakası'nın yeni metro hatlarının da merkezi konumunda. Dolayısıyla yeni konut projelerinin de çekim alanında. İşte tüm bu planları, projeleri, aynı zamanda da Sancaktepe'nin içinden geçtiği kentsel ve kültürel dönüşümü Belediye Başkanı İsmail Erdem'le konuştuk... 




¦ 2009'da ilçe oldu ama çok da fazla tanımıyoruz, bilmiyoruz Sancaktepe'yi. Öncelikle Sancaktepe'nin bir profilini çizer misiniz? Sancaktepe, üç belde belediyesinden dönüştü. Şamandıra, Sarıgazi ve Yenidoğan... 330 bin civarında nüfusumuz var. Anadolu Yakası'nın orta noktasındayız. Ulaşım aksları üzerindeyiz, TEM Otoyolu ve E-5 üzerinde, aynı zamanda 3. köprünün Anadolu Yakası son çıkış noktasındayız. Bölgesel olarak Kartal'a, Maltepe'ye, Ataşehir'e, Sultanbeyli'ye komşuyuz. Tüm ilçelerle bir ortak bağımız var... 



¦ Merkezden...