29 / 03 / 2024

sancaktepe kiralık daireler

sancaktepe kiralık daireler

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen Sinpaş Köyceğiz Sinpaş GYO tarafından hayata geçirildi. Sinpaş Köyceğiz projesinde 40 aya kadar vade farksız ve peşinatsız ev sahibi olmak mümkün.

Sinpaş Köyceğiz'de ödeme seçenekleri!

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Sinpaş Köyceğiz projesi daireleri 1+1, 2+1, 3+1, ve 4+1 olarak dizayn edildi. Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen Sinpaş Köyceğiz'de ödeme seçeneklerini haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Sinpaş Köyceğiz'de 80 ay taksit imkanı!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Sinpaş Köyceğiz projesinde satışlar devam ediyor. Teslimlerin 2016 yılının Mayıs ayında yapılması planlanan Sinpaş Köyceğiz'de 80 ay taksit imkanı sağlanıyor.

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

En ucuz kiralık konut Sultanbeyli ve Esenyurt'ta!

İstanbul'da kiralık konutta en ucuz ortalama metrekare fiyatları 9 lirayla Esenyurt, Sultangazi, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de görülürken, bu rakam Çekmeköy, Tuzla ve Pendik'te 10 liraya, Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Gaziosmanpaşa'da 11 liraya çıkıyor.

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

İbrahim Şahin günlük kiralık dairelere karşı uyardı!

Vali Şahin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolaysıyla düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada günlük kiralık daireler ile ilgili muhtarları uyararak "Etrafınızda şüpheli, yabancı bir davranış gördüğünüzde mutlak suretle ilgili yerlere bildirmeniz gerekir." dedi.

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Nef 03 Kağıthane'de kiralık daireler 1.500 TL'den başlıyor!

Nef 03 Kağıthane'de aylık 1.500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık daireler bulunuyor. Hemen teslim edilen Nef 03 Kağıthane'de dairelerin satış fiyatları 360 bin liradan başlıyor...

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık dairelerin değeri hangi bölgelerde artıyor?

Kiralık daireler son bir yılda yüzde 10’luk değer artışı yaşadı, bu oran kentsel dönüşümün etkili olduğu bölgelerde yüzde 40’lara yaklaştı. Kentsel dönüşümden en çok etkilenen Anadolu Yakası’nda ise kiralık ev kalmadı...

Can Ekşioğlu: Anadolu Yakası’nda kiralık ev kalmadı!

Kiralık daireler son bir yılda yüzde 10’luk değer artışı yaşadı, bu oran kentsel dönüşümün etkili olduğu bölgelerde yüzde 40’lara yaklaştı. Kentsel dönüşümden en çok etkilenen Anadolu Yakası’nda ise kiralık ev kalmadı.

Göl Panorama Evleri Bema İnşaat satılık daireler!

Bema İnşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Göl Panorama Evleri Bema İnşaat satılık daireler 291 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yüzde 1 peşinat ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim bulunuyor...

Kartal DAP İstmarina satılık daireler!

Teslim tarihi Ağustos 2016 olarak belirlenen Kartal DAP İstmarina satılık daireler 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz ödeme planı!

Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz ödeme planı kapsamında lansmana özel yüzde 10'luk indirim süreci devam ediyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor.

Kiralık dairede emlakçı komisyonu!

Kiralama işlerinizi de emlakçı aracılığı ile gerçekleştiriyorsanız emlakçıya belli oranda komisyon ödemeniz gerekecek. Peki, kiralık dairede emlakçı komisyonu ne kadar olmalı? İşte kiralık dairede emlakçı komisyonu..

sancaktepe kiralık daireler Haberi

sancaktepe kiralık daireler

Sinpaş Köyceğiz projesinde daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, ve 4+1 olarak tasarlandı. Konutların büyüklükleri ise 67 ile 206 metrekare arasında değişiyor. 


1 oda 1 salon daireler 291 bin 240 TL, 2 oda 1 salon daireler 541 bin 710 TL, 3 oda 1 salon daireler 615 bin 600 TL olarak seçme imkanı sunuyor. Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen  291 adet konuttan meydana gelen  Sinpaş Köyceğiz  projesi 13 blok olarak tasarlandı.



İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de bulunan Sinpaş Köyceğiz projesinde 40 aya kadar vade farksız, peşinatsız ödeme seçeneği verilirken, 50 aya kadar vade farksız, yüzde 20 peşinat,60 aya kadar vade farksız, yüzde 30 peşinat, 70 aya kadar vade farksız, yüzde 40 peşinat,80 aya kadar vade farksız, yüzde 50 peşinatla taksit imkanı sunuluyor.


Sinpaş Köyceğiz'de  yürüyüş...