28 / 03 / 2024

Sancaktepe Şehir Hastanesinde son durum ne

Sancaktepe Şehir Hastanesinde son durum ne

4 bin 200 yataklı Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin danışmanlık ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Sancaktepe hastane projelerinde son durum!

Sancaktepe'de kurulan Eğitim ve Araştırma Hastanesi projesinde son durum nedir? Sancaktepe Şehir Hastanesi projesi ne durumda? İşte Üsküdar - Sancaktepe Metrosu ile hareketlenecek bölgeden son durum bilgileri...

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Şehir Hastanesinde iş arayanlara müjde! Çok sayıda personel alımı yapacak! Üstelik şartlara inanamayacaksınız!

Hastanede iş arayan vatandaşlara müjde. Şehir Hastanesi’ne personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar!

Şehir hastanesinde yüksek maaşla hemen işe başlayın! Üstelik KPSS şartı da aranmıyor! İşte detaylar!

Şehir hastanesinde çalışmak isteyenlere müjdeli haber verildi. İşte KPSS şartının da olmadığı personel alımına dair detaylar!

Türkiye'nin yüz ölçümünü artıran Rize Şehir Hastanesi'nde son dakika! Resmen tamamlandı! 

Rize'de inşa edilecek şehir hastanesinde, 8 milyon ton taşın kullanıldığı, 350 bin metrekare büyüklükteki alanda 1 sene devam eden deniz dolgusu tamamlandı. İşte ayrıntılar... 

Şehir hastanesine personel aranıyor! İşte Şehir hastanesi personel alım şartları!

Şehir hastanesinde çalışmak isteyenlerin beklediği gün geldi. Şehir hastanesi yeni bir ilan açtı. İşte o detaylar!

Sancaktepe Fatih Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe ilçesi, Fatih Mahallesi, 6948, 6955, 6960 adalar ile 6946, 6947, 6956 adaların bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan ve notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Mevlana Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe ilçesi, Mevlana Mahallesi, 469 ada, 4 parsel ve 469 ada Rekreasyon Tescilli Alanın bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Eyüpsultan Mahallesi 1/5000 ölçekli  imar planı değişikliklerine itiraz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe ilçesi, Eyüpsultan Mahallesi, 1785, 1800 parseller ile 1953 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliklerine itiraz askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Samandıra Mahallesi 1/1000 ölçekli plan tadilatı değişikliğine itiraz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe ilçesi, Samandıra Mahallesi, 6679 ada, 2, 3, 4, 5 parseller ve bir kısım yol alanına ilişkin 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı değişikliklerine itiraz askıya çıkarıldı.

Sancaktepe’deki 14 dönümlük arazinin imar planı değiştirildi!

Sancaktepe’de bulunan Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş'ye ait yaklaşık olarak 14 dönümden oluşan arazinin planlarda “belediye hizmet alanı” olarak gözüken imarı, “konut-ticaret” olarak değiştirildi. İstanbul Büyük Şehir Belediye birimlerinin nüfus ve yapı yoğunluğu oluştuğu için karşı çıktığı plan deği

13 şehir hastanesinde ruhsat süreci tamamlanmadan inşaat başladı iddiası!

Sayıştay raporlarına göre Türkiye’nin farklı şehirlerinde yer alan 13 şehir hastanesinde arsa tahsis ve ruhsat süreçleri bitirilmeden yapım işine start verildi. Buna rağmen tamamlanamayan hastaneler için “süre uzatımı ödemesi” de gerçekleştirildi.

Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Samsun'da 1 milyar liraya mal olacak 900 yataklı şehir hastanesinde hafriyat çalışmalarına başlandı.

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Yağmur tarafından kuruldu.

Sancaktepe Şehir Hastanesinde son durum ne Haberi

Sancaktepe Şehir Hastanesinde son durum ne


İstanbul Sancaktepe’de yer alan General Hakkı Tunaboylu ve Şehit Binbaşı Bülent Bulut kışlalarına 4 bin 200 yataklı şehir hastanesi inşa edilmesi için 2013 yılında düğmeye basıldı. 

Avrupa'nın en büyüğü olması planlanan Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin danışmanlık ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Sancaktepe Şehir Hastanesi, en az 15 bin personele istihdam sağlayacak. 

Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘En büyük hayalim’ dediği şehir hastanelerinin en büyüğü Sancaktepe’de kurulacak, dev hastane Sancaktepe’yi Sağlık Merkezi haline getirecek. 


İhale ilanı:
MİMARLIK-MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK HİZMETİ ALINACAKTIR
SAĞLIK YATIRIMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

İstanbul Sancaktepe 4200 Yataklı Şehir Hastanesi Uygulama Projeleri (Statik İzolatörlü) ve İhale Dokümanlarının Hazırlanması Danışmanlık Hizmeti Alımı İşi danışmanlık hizmeti işi için, yeterli tecrübeye sahip adaylar teklif vermek üzere ön yeterlik başvurusuna davet edilmektedir. Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu...