25 / 04 / 2024

saniş inşaat Kilis Organik Zeytinyağı İşleme Paketleme ve Depolama Tesisi ne zaman tamamlanacak

saniş inşaat Kilis Organik Zeytinyağı İşleme Paketleme ve Depolama Tesisi ne zaman tamamlanacak

San-İş İnşaat, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen ve UNDP tarafından ihale edilen, Kilis’in Kocabeyli Köyü’nde inşa edilen Organik Zeytinyağı İşleme, Paketleme ve Depolama Tesisi’nin temel atma törenini gerçekleştirdi...

Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatında son durum ne?

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, Kilis'te Avrupa Birliğince (AB) finanse edilen Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatını denetledi.

Kilis'te inşaat mühendisini öldüren 3 zanlı tutuklandı!

Kilis'te zeytin bahçesinde gömülü bulunan cesedin, inşaat mühendisi A.A'ya ait olduğu belirlendi. Çalışmalar sonucunda yakalanan 3 zanlı tutuklandı...

Christian Berger, Kilis'teki hastane inşaatını inceledi!

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger, Sağlık Bakanlığı ile Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası arasındaki protokol kapsamında yapılan Kilis'teki hastane inşaatına gitti. Berger, inşaattaki ilerlemeden memnun olduğunu belirtti... 

Kilis Valisi Recep Soytürk hastane inşaatını inceledi! 

Kilis Valisi Recep Soytürk yeni hastanenin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Daha sonra Vali Sotürk, Oylum Höyük ve müze olarak dizayn edilecek Tarihi Sabunhane binasında incelemelerde bulundu. 

Mahir Eller Projesi ile 111 inşaat çalışanı sertifikalarını aldı!

Kilis'te AB tarafından finanse edilen Mahir Eller Projesi kapsamında yapılan mesleki yeterlilik sınavı sonucu belge almaya hak kazanan 111 inşaat sektörü çalışanına belgeleri teslim edildi.

Kilis'te inşaat demiri çalan 4 kişi yakalandı!

Kilis'te arsadaki inşaat demirlerini çalan 4 kişi jandarma ekiplerince yakalandı. Kişilerin yaklaşık 200 kilo inşaat demiri çaldıkları tahmin ediliyor. 

4 bin kilometrelik yeni demiryolu inşaatı çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan; ''4 bin kilometrelik yeni demiryolu inşaatı çalışmamız devam ediyor. 5 bin kilometrelik de proje üzerinde çalışıyoruz. Amacımız Avrupa'yı Asya'ya, Balkanları Kafkasya'ya, Hatay, Gaziantep ve Kilis üzerinden Ortadoğu'ya, Afrika'ya bağlanmak" dedi.

Kilis'te inşaat sektörü canlanıyor!

İnşaatçılar Haritacılar Gayrimenkul ve Emlak Danışmanlar Derneği Başkanı Hasan Arslan, Kilis'te inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Arslan, inşaat sektörünün hareketlendiğini vurguladı...

Kilis'te öğrenci yurdu inşaatı proje işi ihale ediliyor!

Kilis İli, Merkez İlçesi, Deveciler Mahallesi'nde ğrenci yurdu inşaatı yapımı için imar durumuna uygun proje yapımı ihalesi düzenleniyor..

Kilis'te inşaat sektörünün sorunları konuşuldu!

Kilis Milletvekili Dülger, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öndeş başkanlığında inşaat sektörünün temsilcileriyle bir araya gelerek son dönemde inşaat sektörünün yaşadığı sıkıntıları aşabilmek için bir toplantı gerçekleştirdi.

Kilis’te inşaat sektörü büyük oranda durdu!

Kilis Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Arslan, roket saldırılardan önce dairelerin rahat bir şekilde satıldığını belirtirken, olaylardan sonra inşaat sektörünün durma noktasına geldiğini söyledi.

Kilis’te inşaatı yarım kalan bina korkutuyor!

Kilis’te inşaatı yıllardır yarım kalan bina, yıkılma tehlikesi nedeniyle çevredeki insanları korkutuyor, binada yıllardır çalışma yapılmadığını belirten vatandaşlar, olumsuz hava koşullarının da etkisiyle binanın yıkılma endişesini yaşadıklarını kaydetti.

Kilis'te inşaatı yarım kalan bina korkutuyor!

Kilis’te, 1980’li yıllarda yapımına başlandığı tahmin edilen ve inşaatı yıllardır yarım kalan bina, yıkılma tehlikesi nedeniyle çevredeki insanları korkutuyor.

saniş inşaat Kilis Organik Zeytinyağı İşleme Paketleme ve Depolama Tesisi ne zaman tamamlanacak Haberi

saniş inşaat Kilis Organik Zeytinyağı İşleme Paketleme ve Depolama Tesisi ne zaman tamamlanacak


San-İş İnşaat, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından ihale edilen, Kilis’in Kocabeyli Köyü’nde inşa edilen Organik Zeytinyağı İşleme, Paketleme ve Depolama Tesisi’nin temel atma törenini gerçekleştirdi.


Yoğun katılımla gerçekleşen törene, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Vali Yardımcıları Ahmet Karatepe ile Tolga Toğan, San-İş İnşaat San.ve Tic. A.Ş. adına şirketin Genel Koordinatörü Mesut Can Pakova, Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu, Organik Zeytin üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Polat ile daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.


GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil temel atma töreninde yaptığı konuşmada, tesisin organik zeytin üretiminde çok önemli olacağını belirterek, "Tesisin Kilisli çiftçilere hayırlı olması” temennisinde bulundu.


Temel atma töreninin ardından GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil,...