25 / 04 / 2024

Kilis'te inşaat mühendisini öldüren 3 zanlı tutuklandı!

Kilis'te inşaat mühendisini öldüren 3 zanlı tutuklandı!

Kilis'te zeytin bahçesinde gömülü bulunan cesedin, inşaat mühendisi A.A'ya ait olduğu belirlendi. Çalışmalar sonucunda yakalanan 3 zanlı tutuklandı...



Kilis'te zeytin bahçesinde gömülü bulunan cesedin, inşaat mühendisi A.A'ya ait olduğu belirlendi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, Kilis'te 27 Eylül 2015'ten bu yana kayıp olan inşaat mühendisi A.A'nın kaçırılarak öldürüldüğü ve Duruca köyündeki bir zeytin bahçesine gömüldüğü tespit edildi. 

Elde edilen bilgiler doğrultusunda yapılan çalışmada, şüpheliler Ö.E. ve A.K. Kilis'te gözaltına alındı, Suriye uyruklu N.M. ise Kilis ve Hatay valilikleri ile cumhuriyet başsavcılıklarının koordinesinde bulunan özel ekibin yaptığı çalışmayla Afrin'in Şeran bölgesinde bulundu.

Zanlıların yer göstermesi üzerine Duruca köyündeki zeytin bahçesindeki kazıda, kemik ve kıyafet parçaları bulundu. Ekiplerin incelemesinde, söz konusu kemik parçaları kayıp inşaat mühendisi A.A'ya ait çıktı.

Jandarmadaki işlemleriden sonra adliyeye sevk edilen zanlıların, çıkarıldıkları mahkemece "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "Kasten öldürme" suçlarından tutuku yargılanmasına karar verildi.

Kahramanmaraş'ta alacak kavgasında inşaat işçisi öldürüldü!

Otel almak için İstanbul'a gelen İranlı iş insanı öldürüldü! 


Geri Dön