24 / 04 / 2024

Otel almak için İstanbul'a gelen İranlı iş insanı öldürüldü! 

Otel almak için İstanbul'a gelen İranlı iş insanı öldürüldü! 

Otel satın almak amacıyla İstanbul'a gelen Mahdı Khanı isimli İranlı iş insanı Belgrad Ormanı'nda ölü bulundu. İranlı iş insanının en son görüştüğü emlakçı Özkan D., olayla ilgili soruşturma başlatan polis tarafından gözaltına alındı...



İstanbul'a bir otel satın almak amacıyla gelen Mahdı Khanı isimli İranlı iş insanı Belgrad Ormanı'nda ölü bulundu. İranlı iş insanının en son görüştüğü emlakçı Özkan D., olayla ilgili soruşturma başlatan polis tarafından gözaltına alındı. Cinayetle suçlanan emlakçı adliyeye götürüldü. 

Sözcü Gazetesi'nden Tugay Saday'ın haberine göre, Belgrad Ormanı’nda piknik yapan vatandaşlar, 1 Mart Pazar günü çalılarla kapatılmış bir erkek cesedi buldu. Olay yerine giden polis, tabancayla vurularak öldürülen kişinin İran uyruklu iş insanı Mahdı Khanı (32) olduğunu belirledi.

OTEL SATIN ALMAK İÇİN GELDİ

Polis yaptığı araştırmalar sonucunda, İranlı iş insanının yaklaşık 1 ay önce Fatih’te bulunan bir oteli satın almak için İstanbul'a geldiği ve burada emlakçı Özkan D., (40) ile ticari ilişki kurduğunu belirledi.

GÖZALTINA ALINAN EMLAKÇININ EVİNDEN 35 BİN DOLAR ÇIKTI

Teknik ve fiziki takip başlatan polis, şüpheli Özkan D.’yi yakaladı ve gözaltına aldı. Şüphelinin evinde yapılan aramada, İranlı iş insanına ait olduğu belirtilen 35 bin dolar ve olayda kullandığı belirlenen bir adet tabanca, çok sayıda şarjör ve mermi bulundu. Şüpheli Özkan D. adliyeye sevk edildi.


Geri Dön