18 / 04 / 2024

İstanbul öldürülen iş insanı

İstanbul öldürülen iş insanı

Otel satın almak amacıyla İstanbul'a gelen Mahdı Khanı isimli İranlı iş insanı Belgrad Ormanı'nda ölü bulundu. İranlı iş insanının en son görüştüğü emlakçı Özkan D., olayla ilgili soruşturma başlatan polis tarafından gözaltına alındı...

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Trabzon'da 4 yıldır beklenen Raylı Sistem Projesi’nde ilk adım atıldı! 

Trabzonluların 4 yıldır beklediği Raylı Sistem Projesi'nde yeni gelişmeler yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı ve Resmi Gazete’de yayımlanan kararda yer alan detaylara göre, bu projeyi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

20 yıldır söylenen ev yalanları!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından 20 yıldır dinlediği ev yalanlarını yazdı. Konut piyasasında neler oluyor? Rakamlar ne diyor?  İşte o rakamlar ve Tebernüş Kireçci'nin konuyla ilgili twitleri...

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Atina’da hangardan dönüştürülen cami ibadete açıldı!

Yunanistan’ın başkenti Atina’da Deniz Kuvvetleri’ne ait hangardan dönüştürülen cami ibadete açıldı. 14 yılda tamamlanan 350 kişi kapasiteli cami yaklaşık 900 bin Euro’ya mal oldu.

Çatalca İhsaniye'de 50 yıldır beklenen köprünün yapımı başladı!

Çatalca İhsaniye mahalllesinde 50 yıldır istediği köprünün yapılmasını sağlayan Belediye Başkanı Mesut Üner, köprünün yapım aşamalarıyla yakından ilgileniyor. 

Tuncay Yıldırım'dan işletme sahiplerine kira desteği çağrısı!

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş yeri mülk sahiplerinden kiralarla ilgili işletmelere destek olmaları için çağrıda bulundu.

Kırklareli Valiliği metruk binada öldürülen Zeynep'in ailesine ev aldı!

Kırklareli Valiliği, mart ayında metruk binada öldürülen 11 yaşındaki Zeynep Esin'in ailesine ev hediye etti. Vali Osman Bilgin, Esin ailesini yeni evlerinde ziyarette bulundu.

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli Profilo İstanbul Şubesi açıldı!

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli Profilo İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Binali Yıldırım: İlk iş, metro Sancaktepe'ye geliyor!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İlk iş, metro Sancaktepe'ye geliyor. Daha sonra Sultanbeyli'de. Sancektepe için bir güzel projemiz daha var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir şubesini de Sancaktepe'ye kuruyoruz" dedi...

Binali Yıldırım'dan fuar merkezi müjdesi!

6. Uluslararası CNR Kitap Fuarı'nın açılışına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, içinde bulundukları havzayı İstanbul’un en büyük fuar merkezi haline getireceklerini müjdeledi.

Binali Yıldırım İstanbul için hedeflerini anlattı!

TBMM Başkanı ve AK Parti Büyükşehir adayı Binali Yıldırım, İstanbul için hedeflerini anlattı. Yıldırım, ''Raylı sistemde geç kalmışız. Son projelerin tamamlanmasıyla 450 km'nin üzerine çıkacak'' şeklinde konuştu. 

İstanbul öldürülen iş insanı Haberi

İstanbul öldürülen iş insanı

İstanbul'a bir otel satın almak amacıyla gelen Mahdı Khanı isimli İranlı iş insanı Belgrad Ormanı'nda ölü bulundu. İranlı iş insanının en son görüştüğü emlakçı Özkan D., olayla ilgili soruşturma başlatan polis tarafından gözaltına alındı. Cinayetle suçlanan emlakçı adliyeye götürüldü. 

Sözcü Gazetesi'nden Tugay Saday'ın haberine göre, Belgrad Ormanı’nda piknik yapan vatandaşlar, 1 Mart Pazar günü çalılarla kapatılmış bir erkek cesedi buldu. Olay yerine giden polis, tabancayla vurularak öldürülen kişinin İran uyruklu iş insanı Mahdı Khanı (32) olduğunu belirledi.

OTEL SATIN ALMAK İÇİN GELDİ

Polis yaptığı araştırmalar sonucunda, İranlı iş insanının yaklaşık 1 ay önce Fatih’te bulunan bir oteli satın almak için İstanbul'a geldiği ve burada emlakçı Özkan D., (40) ile ticari ilişki kurduğunu belirledi.

GÖZALTINA ALINAN EMLAKÇININ EVİNDEN 35 BİN DOLAR ÇIKTI

Teknik ve fiziki...